Dumitru Dragomir a dat marea lovitură! Afacerea care îi aduce milioane de euro. Dezvăluiri incredibile

Dumitru Dragomir a dat marea lovitură. Fostul președinte al LPF a demonstrat că se pricepe de minune la afaceri.

Acesta a început să construiască blocuri și a ajuns să vândă apartamentele cu o sumă fabuloasă. Chiar Dragomir a dezvăluit totul.

„Un apartament costă de 150.000 de euro, până la două milioane de euro! 700 de metri pătrați, cu piscină sus, la etajul nouă, grădină…E ceva ce nu vezi nici prin filme! Pfoai… minunile de la Maglavid! Eu zic că bat și ce e la Miami!

Am patru de-alea! Ești într-o grădină, cu piscină, saune, jacuzzi, toate minunile de pe pământul ăsta. Am vândut la un cântăreț internațional, dar nu pot să spun pentru că n-am acceptul lui”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir recunoaște că este tare mândru de fiul său care îl ajută.

„Am vândut mai mult de un sfert deja (n.r. dintre apartamente). Unde face Gigi Becali biserica, 200 de metri mai încolo, pe dreapta, către lac! Complexul are o poziție nemaipomenită! Va fi cel mai exclusivist cartier din această țară!

Bogdan a învățat bine meserie! În primul rând, vorbește cinci limbi străine. Eu am fost handicapat din punctul ăsta de vedere!”, a mai spus declarat Dumitru Dragomir.

Fostul președinte LPF povestea că o parte din terenul pe care îl deține l-a cumpărat de la Gigi Becali. Șeful FCSB nu numai că nu i-a făcut vreo reducere, dar l-a mai și păcălit.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed