Dumitru Dragomir a găsit explicația. De ce nu a intrat FCSB în faliment. Ironii la adresa lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir nu s-a putut abține și l-a ironizat pe Gigi Becali, dar și pe Mihai Stoica. Fostul șef al LPF spune că FCSB nu a intrat în faliment pentru că de mai bine de 20 de ani nu a schimbat antrenorul.

„Aici, la Steaua – că până mor, asta o să spun că este Steaua, că știu că eu am făcut toată nebunia asta. La Steaua sunt antrenorii care sunt neschimbați de vreo 20 de ani. Asta e un lucru foarte bun. De asta n-au dat faliment”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB este pe locul 3 în Liga 1, cu 38 de puncte, după ce a câștigat 11 meciuri, a pierdut cinci și a făcut tot cinci egaluri.

Gigi Becali a o antrenează pe FCSB

Gigi Becali ar fi fost tentat să ia un alt antrenor, dar în final s-a răzgândit. Astfel că, Leo Strizu va sta în continuare pe bancă la meciurile oficiale, în timp ce Mihai Pintilii va fi cel care va antrena echipa.

Mihai Stoica spunea la plecarea echipei în cantonamentul din Antalya că nu știe clar ce se va întâmpla cu Leo Strizu.

„Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare! Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunța când noul antrenor va ajunge la echipă”, declara managerul general al FCSB la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed