Drama uriaşă a rivalei Simonei Halep! Planul incredibil al sportivei după retragere. S-a schimbat total / Foto

Drama uriaşă a rivalei Simonei Halep! Planul incredibil al sportivei după retragere. S-a schimbat total după problemele pe care le-a avut. Acum s-a decis să vorbească şi să spună ce va face după tenis.

Rivala Simonei Halep a trecut prin clipe cumplite. Mihaela Buzărnescu a recunoscut că a suferit de depresie.

Drama uriaşă a rivalei Simonei Halep!

Acum, Mihaela Buzărnescu a trecut peste probleme şi are chiar planuri de viitor. A dezvăluit ce i-ar plăcea să facă după ce se va retrage din tenis. Sportiva noastră a spus că i-ar plăcea să ducă o viață retrasă, departe de stres și de gălăgie.

Mihaela este o mare amatoare de plimbări prin natură. Mai mult, sportiva nu se simte deloc rău dacă pornește în astfel de excursii de una singură. Când avea probleme de sănătate ura să fie singură. ”Mâine m-aș vedea undeva retrasă, pe niște coline, dealuri, cu munți și brazi, departe de stres, de gălăgie și să duc o viață liniștită.

Când am ocazia, ies în natură. Sau mă plimb singură. În ultima vreme am fost mult mai mult eu cu mine și atât”, a spus Buzărnescu, conform Virgin Radio.

Sportiva noastră a explicat și cum au reacționat prietenii ei când aceștia au aflat de planurile puse la cale de Buzărnescu. ”Zilele trecute am fost singură la Alba Iulia și câțiva prieteni de-ai mei mi-au spus: ’dar, cum e posibil să te duici singură, cum poți să faci lucrul acersta?’

Dar e normal așa ceva, mai ales că singură am făcut foarte multe lucruri în viața mea și e mai bine așa”,a continuat Buzărnescu.

Buzărnescu a mai explicat și cum a ajuns să aibă mai multă încredere în ea după depresie. ”Poți să faci singur multe lucruri, să te duci la un restaurant și să mănânci singur. Eu chiar am făcut lucrul acesta de curând. Când ajungi să faci asta, arăți că ai încredere siguranță și că ești bine cu tine însuți. Ești cu tine, mănânci, te gândesti, e super”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed