Drama uriașă a lui Helmut Duckadam! A trăit un adevărat coșmar. Mărturie cutremurătoare a fostului mare portar

Drama uriașă a lui Helmut Duckadam! Fostul mare portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare. A trăit un adevărat coșmar.

Eroul de la Sevilla a avut grave probleme de sănătate fiind operat de mai multe ori.

Drama uriașă a lui Helmut Duckadam

Helmut Duckadam a găsit tăria să vorbească despre cele mai grele momente pe care le-a trăit. Portarul, care apăra 4 lovituri de pedeapsă în finala Cupei Campionilor Europeni în 1986, a recunoscut că a vrut să se sinucidă. A suferit mai multe operații, iar durerile erau cumplite.

„Da, am simţit că nu mai pot. Am avut un moment după ultima operaţie la braţ, în urmă cu 10 ani, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. M-a operat domnul doctor Brădişteanu. Am avut nişte dureri cumplite. Stăteam în aceeaşi rezervă cu Cornel Dinu, culmea era că eram un stelist şi un dinamovist, ambii suferinzi. Doar cu morfină îmi mai treceau durerile, erau groaznice. Atunci am simţit că nu mai pot.”, a spus Helmut Duckadam în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fostul portar a continuat.

„La un moment dat am zis ‘Mă duc şi îmi trag un glonţ în cap şi gata’. A zis şi doctorul Brădişteanu: ‘Vrei să îţi chem un psiholog?’. Am zis ‘Da, nu mi-e nicio ruşine’. Şi a venit o doamnă doctor şi a zis că: ‘Am înţeles că…’ (n.r. că vrea să se sinucidă). Şi am zis: ‘Da, am nişte dureri de îmi vine s-o termin’. Şi mi-a spus: ‘Da, este foarte simplu pentru dumneavoastră, într-o secundă-două aţi terminat-o, dar v-aţi gândit la soţie?’. Era chiar în vizită soţia cu fetiţa, care era mică. ‘V-aţi gândit la soţie şi la fată?’. Dintr-o dată a dispărut tot ce am avut în cap. Am spus ‘Asta e, suferim în continuare şi mergem înainte’. A plecat acel gând. Familia e totul. Te gândeşti întâi la familie şi după aia la tine”, a mai declarat Helmut Duckadam.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed