Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! Ce a putut să spună după victoria cu FC Botoşani: ‘Nu avem timp să ne bucurăm’ + Presiune uriaşă pe jucători înaintea finalei Cupei

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a putut să spună după victoria cu FC Botoşani. Cei de la Oţelul au jucat cu rezervele, dar au câştigat, fără probleme, cu FC Botoșani, scor 2-0, în ultima etapă din play-out-ul de Superliga.

Dorinel Munteanu şi-a odihnit mai mulţi jucători, dar tot a învins-o pe FC Botoşani. Gălățenii au acumulat 36 de puncte și au terminat play-out-ul pe locul secund.

Dorinel Munteanu s-a dezlănţuit!

De partea cealaltă, FC Botoșani s-a clasat pe locul 8 și va juca la baraj cu CS Mioveni. Echipa lui Dorinel Munteanu a dominat autoritar partida, întrucât a avut și două reușite anulate pe motiv de ofsaid.

La finalul meciului, antrenorul gălățenilor și-a felicitat elevii. I-a atenționat că urmează meciul extrem de important din Cupa României, acolo unde Oțelul Galați joacă finala împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

”Nici nu avem timp să ne bucurăm pentru că trebuie să ne recuperăm foarte bine, mâine dimineață plecăm spre Sibiu. Îmi felicit echipa pentru joc. Am spus că voi alege cel mai bun prim 11, i-am ales pe cei mai buni și am câștigat meritat, am dominat ambele reprize.

Trebuie să terminăm sezonul, să jucăm și finala, apoi pot să iau o decizie. Mă bucur pentru reușita lui Rusevic, aștept mult mai mult de la el. S-a acomodat mai greu, cred. Merită continuitate și aștept mai mult de la ei, de la toți jucătorii.

Foarte grea să fie finala de cupă. Remiza nu există, trebuie să fie o câștigătoare”, a declarat Dorinel Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed