Dorinel Munteanu pune presiune! Ce a cerut șefilor clubului după calificarea în finala Cupei: ‘Avem nevoie de un buget mai mare’

Dorinel Munteanu pune presiune pe conducerea celor de la Oțelul Galați. După victoria de joi seara, tehnicianul le cere șefilor clubului mai mult suport financiar pentru a putea avea rezultate mult mai bune.

Oțelul Galați este finalistă alături de Corvinul Hunedoara, după ce au reușit să îi învingă pe jucătorii Universității Cluj, cu scorul de 2-1. Dorinel Munteanu este foarte fericit pentru victoria de joi seara și se gândește la meciul de duminică, din play-out-ul din Superliga, tot cu clujenii.

Dorinel Munteanu pune presiune!

„Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să ajungem în finala cupei României. Cum am spus și la începutul jocului, după un parcurs dificil, atât în campionat cât și în Cupa României.

Am preconizat un meci foarte greu. Este o echipă bună, cu jucători valoroși, experimentați, dar am câștigat pe merit astăzi. Avem acces în finala Cupei României pe merit! Mă bucur pentru tot Galațiul, pentru suporterii noștri, pentru toți oameni care iubesc această echipă. Pentru că merită acești jucători! Merită mai mult sprijin, din toate punctele de vedere. Multumesc tuturor care au fost lângă mine, de trei ani de zile încercăm să ne auto depășim și șă obținem performanță.

La pauză, am avut cu jucătorii o discuție mai bărbătească, le-am spus că, dacă menținem același ritm din ultimele 20 de minute, nu putem să câștigăm. Sper să nu ne oprim aici, din punct de vedere sportiv. Din alt punct de vedere, financiar, sper să fie mai bine anul viitor.

Va fi un meci greu împotriva Corvinului, dar mai avem meciuri grele până atunci în campionat.

Din punct de vedere sportiv, profesional, suntem pregătiți de Europa, dar ne lipsește partea financiară. În fiecare dimineață mă trezesc cu speranța că vor veni oameni alături de echipă. În afară de actualii finanțatori, Consiliul Local, Primăria și sponsorii.

Avem nevoie de mult mai mult. Avem nevoie de un buget mult mai mare. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre buget, dar cred că Oțelul are cel mai mic buget din ligă”, a declarat Dorinel Munteanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed