Dorinel Munteanu nu și-a menajat fotbaliștii. Mesaj dur după unsprezece meciuri terminate la egalitate: ‘Trăim foarte periculos’

Dorinel Munteanu nu și-a menajat fotbaliștii. Mesaj dur după unsprezece meciuri terminate la egalitate. Meciul cu Poli Iași, din etapa a 15-a, a adus doar un punct pentru noua promovată în Superliga.

Oțelul Galați se află pe poziția a 10-a în clasament, cu un cumul de 17 puncte, în timp ce Poli Iași are tot 17 puncte și se află pe locul 11.

Dorinel Munteanu nu și-a menajat fotbaliștii

Tehnicianul celor de la Oțelul Galați a vorbit la sfârșitul partidei despre prestațiile jucătorilor. Dorinel Munteanu a declarat că este mulțumit cu rezultatul, deoarece jucătorii au dat tot ce au putut, ba chiar au dominat, dar după 4 meciuri jucate în 10 zile, se simte oboseala.

„Am avut ocazii și în a doua repriză. Nu a fost o zi prea fericită a noastră din acest punct de vedere. Dar pe final puteam să câștigăm când am scăpat singuri cu portarul. Puteam de la 1-1 să facem 2-1 și să câștigăm, dar nu pot să fiu supărat. Sunt mulțumit cu un punct. Fiindcă în aceste zece zile câte am avut, am avut patru jocuri și nu am pierdut niciun joc. Nu mă ajută foarte mult acest punct, sau mai bine spus, aceste puncte m-ar ajuta dacă următoarele jocuri le leg cu victorii.

Ați văzut, istoria acestor remize este că, cam în toate aceste meciuri noi am condus. Am fost egalați pe greșelile noastre personale. Sigur, suntem nou promovată, avem un obiectiv, dar sunt convins că voi face schimbările necesare care să ne aducă și victorie.

Trăim foarte periculos, dar până la ultimul meci din acest an, eu sper să aducem puncte și să fim cât mai aproape de play-off. După este perioada de mercato, și mai sunt 9 meciuri, iar cu o pregătire bună, cu noi jucători care înțeleg ceea ce vreau de la ei, sunt convins că pot să-mi ating obiectivul”, a declarat Dorinel Munteanu, în direct la Digi Sport.

Munteanu, despre retragerea lui Mircea Lucescu

Dorinel Munteanu a vorbit și despre retragerea lui Mircea Lucescu din fotbal. Tehnicianul a avut doar cuvinte de laudă la adresa legendarului.

„Nu știu în ce condiții a plecat, îmi pare rău. Nea Mircea este o legendă! A făcut o treabă foarte bună pe unde a fost. Poate a sosit momentul retragerii, sau are o altă ofertă, nu știu ce să spun. Dar are tot respectul meu, pentru tot ce a făcut dânsul pentru fotbalul românesc.

până la meciul cu UTA mai avem 10 zile și sper ca jucătorii mei să se recupereze, fiindcă, după cum știți au avut în 10 zile 4 meciuri, nu am avut timp să facem absolut nimic, si de aceea calitatea jocului nostru nu a fost una foarte bună.

Cât despre atmosfera de derby cred că am simțit-o cel mai bine, pentru că galeria din spatele băncii de rezerve a fost puțin cam nepoliticoasă, dar asta este situația, asa este fotbalul”, a mai declarat antrenorul celor de la Oțelul, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed