Dorinel Munteanu nu s-a mai abţinut! Ce a spus după victoria cu Dinamo: ‘Nu le-am dat nicio şansă’ + Ce obiectiv are Oţelul pe finalul sezonului

Dorinel Munteanu nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a spus după victoria cu Dinamo. Oţelul s-a impus la ultima fază, scor 1-0 şi are planuri mari. Este ca şi salvată de la retrogradare, dar nu se opreşte aici.

Dorinel Munteanu a spus clar. Vrea să câştige play-out-ul de Superliga cu Oţelul, dar nu numai atât. Visează şi la Cupa României.

Dorinel Munteanu nu s-a mai abţinut!

„A fost un joc foarte greu, cu o echipă care şi-a jucat una dintre ultimele şanse. Am fost agresivi şi nu le-am dat şnase de gol. Victoria este meritată. Sunt fericit şi pentru public. Chiar dacă am marcat în minutul 93 e meritat. Felicit echipa şi suporterii.

Echipa este bine pregătită, toţi jucătorii au reacţionat fantastic. Tănasă să marcheze mai mult. Nu prea îi felicit ca să nu li se urce la cap. Toţi merită felicitări. Am stat bine tactic şi mental. Am crezut de la începutul promovării”, a spus Dorinel Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Dorinel Munteanu se gândeşte la următorul meci. Vrea să câştige şi pe terenul celor de la Voluntari. „Nu ne-am atins obiectivul de play-off. Dacă aveam timp să omogenizez echipa eram în altă parte. S-a văzut un progres la echipă. O perioadă de 10 zile nu îi strică niciunei echipe din România să meargă la munte. de mâine, ne gândim la meciul cu Voluntari şi ne gândim la acel meci. Trebuie să dăm randament”, a mai spus Dorinel Munteanu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed