Revine Dorinel Munteanu la CFR Cluj?! Anunţ clar al patronului Neluţu Varga. Echipa din gruia caută antrenor după demisia lui Adrian Mutu

Revine Dorinel Munteanu la CFR Cluj?! Anunţ clar al patronului Neluţu Varga. Echipa din gruia caută antrenor după demisia lui Adrian Mutu. Chiar dacă a învins Rapid cu 4-1, Ovidiu Hoban pare doar o soluţie de avarie.

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după eliminarea din Cupă. Acum, numele lui Dorinel Munteanu pare să fie pe lista lui Neluţu Varga.

Revine Dorinel Munteanu la CFR Cluj?!

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a reacționat cu privire la posibilitatea ca Dorinel Munteanu, tehnicianul Oțelului, să devină antrenorul principal al „feroviarilor” pentru stagiunea următoare. Varga nu a negat interesul pentru Munteanu.

Finanțatorul fostei campioane a României a evitat însă să ofere detalii concrete. Dorinel a mai antrenat în Gruia, la începutul carierei. „(n.r. – Din vară, poate şi Dorinel Munteanu să fie o soluţie?) Sunt mulţi pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulţi, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare şi constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărţim de un antrenor că nu a avut rezultate.

La CFR e un spirit de învingător şi asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină”, a declarat Nelu Varga, conform as.ro.

Dorinel Munteanu are în palmares alături de Oțelul Galați Liga 1, în sezonul 2010-2011, și Supercupa României, în stagiunea 2011-2012. Munteanu a reușit să o readucă pe Oțelul în prim-planul fotbalului românesc, echipă pe care o antrenează în prezent și cu care ocupă locul 9 în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed