Dorinel Munteanu, la capătul puterilor! Ce a putut să spună după ce Oţelul a pierdut finala Cupei: ‘E responsabilitatea mea’ + Ce spune despre barajul de Conference League

Dorinel Munteanu, la capătul puterilor! Mesajul transmis după ce Oţelul a pierdut finala Cupei. Tehnicianul își asumă înfrângerea suferită și vorbește despre barajul de Conference League.

Cupa României merge la Castel, după ce a învins-o pe Oțelul Galați la loviturile de departajare, scor 3-2.

Dorinel Munteanu, la capătul puterilor!

Dorinel Munteanu s-a arătat foarte dezamăgit la finalul meciului și a explicat motivul pentru care a plecat de pe deren în momentul în care se executau loviturile de departajare.

„Eu consider că a fost o câştigătoare meritată, chiar dacă a fost la lovituri de departajare. Noi n-am ştiut să gestionăm momentele când am condus, am făcut greşeli personale individuale. E o seară tristă, dar această finală pierdută trebuie să ne întărească şi să vedem cât mai repede ce facem în viitorul apropiat, că ne aşteaptă meciuri de baraj, meciuri grele.

Îmi pare rău pentru toţi suporterii care au venit să vadă această partidă. Sunt responsabil, pentru că am ales cei cinci jucători care să execute şi îmi asum pierderea finalei.

N-am simţit presiune, erau conştienţi că meciul va fi greu, dar sigur… Corvinul a câştigat meritat.
(n.r. – de ce a plecat în vestiar în timpul loviturilor de departajare) N-am traume, ţin mult la această echipă, la toţi jucătorii, chiar dacă au ratat, dar asta e situaţia. Nu am nervi aşa puternici ca să-i văd cum pierd.

Este datoria mea să motivez jucătorii după finala pierdută, aşa că jucătorii trebuie să-şi revină fizic şi să vedem ce putem obţine din cele două baraje (n.r. – pentru preliminariile Conference League), pe care le avem în faţă. Ne-am dorit să câştigăm finala, dar n-a fost să fie seara noastră”, a declarat Dorinel Munteanu, în direct la Digi Sport TV, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed