Florin Maxim face dezvăluirea nopţii! Anunţ uriaş după ce Corvinul a câştigat Cupa României: ‘A fost o presiune mare’ + Revoluţie înainte de participarea în Europa League

Florin Maxim face dezvăluirea nopţii! Anunţ uriaş după ce Corvinul a câştigat Cupa României. Hunedorenii au dat marea lovitură. S-au impus în faţa celor de la Oţelul, la lovituri de deprtajare, şi au pus mâna pe trofeu.

La finalul meciului, Florin Maxim era în culmea fericirii. A recunoscut că echipa sa a avut şi noroc.

Florin Maxim face dezvăluirea nopţii!

„De când a început competiţia am crezut. Era singurul trofeu pe care puteam să punem mâna. Am simţit o energie pe tot parcursul competiţiei că este momentul nostru. Nu a fost simplu. Dacă nu ne dădea nimeni nicio şansă cu Sepsi şi cu CFR la fel a venit meciul cu Voluntari.

A fost o presiune pe mine şi pe jucători. Aceste meciuri aşa se câştigă. Treci peste durere şi continui. Încrederea pe care le-o acordăm jucătorilor asta e cel mai important. Ştiam că e momentul lui Lefter. Oamenii au nevoie de energia şi încrederea pe care trebuie să le-o aloci”, a spus Florin Maxim, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Florin Maxim a recunoscut. Dacă va obţine dreptul de participare în Europa league vor fi schimbări importante în lotul Corvinului. „Ne-am gândit la o listă cu jucătorii pe care putem să îi aducem, sperăm să o putem completa. Ştiu că bugetul acesta este. Ne-am descurcat în toţi anii. Nu putem să întindem plapuma, va începe şi construcţia stadionului”, a mai spus Florin Maxim, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed