Dorinel Munteanu face anunţul serii! Avertisment pentru propria echipă după victoria cu U Cluj. Antrenorul Oţelului a spus clar

Dorinel Munteanu face anunţul serii! Avertisment pentru propria echipă după victoria cu U Cluj. Antrenorul Oţelului a spus clar. Gălăţenii au câştigat cu 1-0 în faţa celor de la U Cluj şi sunt primii în play-off-ul de Superliga.

După acest rezultat, formația lui Dorinel Munteanu a urcat pe primul loc în play-out, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, ”şepcile roșii” se află pe poziția a 10-a, cu 26 de puncte.

Dorinel Munteanu face anunţul serii!

La finalul partidei de la Galați, Dorinel Munteanu s-a arătat mulțumit de jocul prestat de echipa sa. Mai mult a explicat de ce a ales să facă doar o schimbare în primul 11. Este a doua victorie consecutivă în 3 zile pentru Oţelul în faţa celor de la U Cluj, după victoria din semifinalele Cupei României, scor 2-1.

”Nu pot să fiu decât bucuros. Felicit echipa pentru că am avut un program infernal. Ne așteaptă două meciuri într-o săptămână.

În meciul de joi ne-au pus mult mai multe probleme. Am câștigat meritat. Sper să continuăm seria de rezultate pozitive. Merg pe continuitate. M-am gândit de dimineață să fac mai multe schimbări, dar am zis să merg pe continuitate.

Le-am zis clar că le mai dau o șansă celor care au făcut o partidă slabă joi, să îmi demonstreze că merită. A fost o discuție mai bărbătească în vestiar.

Mă bucur că am luat cele trei puncte. Jocul a fost exact din punct de vedere tactic și asta ne-a făcut să câștigăm. Maciel este un jucător bun, important pentru echipa noastră. A marcat golul victoriei, dar toată echipa a fost foarte bună.

Am avut ceva semnale. Toată lumea a fost bucuroasă de calificarea în finala Cupei României. Azi am jucat în campionat. Din punct de vedere financiar, nu se poate întâmpla de pe o zi pe alta.

Am primit mai multe telefoane. Sper să se concretizeze aceste telefoane. Am spus că dacă voi avea un buget care să îmi permită, mă voi gândi mai departe”, a spus Dorinel Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed