Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă un milionar celebru. Fusese patron în Superliga

Doliu în fotbal. Nicolae Bara, fostul investitor la UTA Arad, a murit la vârsta de 67 de ani.

„Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună !

Drum lin spre eternitate, prieten bun !!!! la Stadionul Francisc von Neumann”, a scris prietenul său Constantin Traian Igaș, fostul ministru al Administrației și Internelor.

Bara a condus clubul arădean în perioada 2006 – 2008. În acea perioadă a cheltuit aproape 6 milioane de euro.

Omul de afaceri a fost acționar principal al grupului Frigotehnica. A deținut cotidianul sportiv Sport Total și radioul Sport Total FM. De asemenea a fost și membru în Parlamentul României în perioada 2004 – 2008.

A vândut totul și s-a mutat în Austria, la Viena. Acesta a decis să dea drepturile federative (siglă, culori, nume) asociației Suporter Club UTA (SCU).

Nicolae Bara își dorea să ajute din nou clubul arădean. Dezvăluirile le-a făcut pentru specialarad.ro.

„Nu mai sunt la vârsta la care să visez cai verzi pe pereți. Nu pot să pun căruța înaintea calului. Nu am cum să fac strategii până nu înțeleg foarte bine dacă e nevoie de mine într-un fel sau altul. Interesul meu era să văd dacă pot ajuta UTA cumva, nu știu cum, nu am un scenariu prestabilit. Ăsta e singurul meu interes, să ajut UTA.

Dacă pot, iar dacă nu mă dau la o parte și rămân în continuare un suporter din umbră care urmăresc fenomenul, dar lăsați-mă să evaluez corect”, spunea Nicolae Bara, pe data de 4 februarie 2023, pentru sursa mai sus citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed