De la don Giovani pentru `tricolori`: `Să vină cu plăcere, nu doar cu mâinile în buzunare ca să bifeze o convocare!`

În timp ce alte naționale slab cotate uimesc la nivel înalt, cum a fost cazul Arabiei Saudite la ultima Cupă Mondială, România se afundă tot mai mult la nivel de nisipuri mișcătoare. Adică rezultatele, vorba lui nenea Iancu, sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire și ne-am cam obișnuit.

Primul impresar calificat din fotbalul românesc, Ioan Becali, este ferm. Giovani știe ce au de făcut fotbaliștii români care vin la lot, ca să le fie tuturor bine.

”E adevărat că fotbalul nostru merge din rău în mai rău, dar cum speranța nu se pierde niciodată, sper că avem jucători capabili să califice echipa națională la un European sau la un Mondial. Avem puterea, de ce nu?

Dacă au făcut-o echipe mult mai slabe ca a noastră, mă gândesc la Arabia Saudită, unde mulți jucători români au jucat și joacă în continuare, de ce nu putem să o facem și noi când acești jucători vor crește prin echipele unde evoluează.

Pentru că acolo unde evoluează este important să joace meci de meci, indiferent că e divizia B din Italia, care e o divizie care se poate compara cu orice ligă din țările de est.

E important să demonstreze că joacă fotbal adevărat și la națională să vină exact cum a zis Edi Iordănescu, cu plăcere, nu cu mâinile în buzunar și doar ca să mai aibă o convocare. Să-și dea viața pe teren, cum zicem noi”, a declarat Giovanni Becali la sptfm.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed