Dinamoviștii se bat între ei pentru un loc în Liga 1! Partidă de 6 puncte între Mihalcea și Alexa

După două luni și jumătate de pauză, liga a doua se reia cu o confruntare cu miză uriașă. FC Buzău și FC Brașov au ca obiectiv promovarea, dar pentru asta trebuie întâi să-și asigure loc în play-off.

„Este o partidă de 6 puncte. Dacă Brașovul va pierde cu noi, matematic, nu va mai avea nicio șansă să prindă un loc de playoff”, spune Adrian Mihalcea, antrenorul Buzăului.

Sosit în această pauză de iarnă la echipă, Istvan Fulop, jucător cu ștate vechi în Liga 1, este conștient de importanța partidei cu FC Brașov: „Este un meci capital, dacă reușim să câștigăm acest meci vom avea moralul bun pentru următoarele două partide”.

În acest moment, FC Buzău este pe locul 6 în campionat, loc de play-off,  și ar putea ajunge pe 4, dacă Unirea Constanța se va desființa, așa cum toată lumea din fotbal vorbește!

„Pentru noi ar fi un mare plus având, în vedere că suntem singura echipă din primele 10 care a pierdut cu ei”, spune portarul Relu Stoian.

 „Eu nu cred că se vor retrage! Dacă ar face-o, noi am fi una dintre beneficiarele acestui lucru. Din păcate, dacă vor băga în teren copii de 14 și de 15 ani, nu cred că va fi fair-play față de echipele cu care au jucat”, este convins Mihalcea.

Merge pe mâna CFR-ului!

Imediat după meciul său, mâine seară  Mihalcea va ține pumnii CFR-ului în returul cu Lazio Roma, din Conference League.

 „Orice este posibil. Scorul este 1-0, le trebuie un singur gol, iar apoi, la 11 metri, forțele se pot egaliza”, spune Mihalcea.

Antrenorul Buzăului are numai cuvinte mari la adresa lui Radu Ștefan, jucătorul care de 15 ani face istorie la Lazio și cu care antrenorul a fost coleg la Dinamo.

„Este incredibil! foarte puțini jucători români reușesc să joace atât în străinătate. Porecla pe care italienii i-au dat-o, <<Boss>> spune totul despre el”, îl laudă Mihalcea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed