Dieta incredibilă care l-a transformat într-un adevărat monstru pe Leon Goretzka: bucătarul naționalei dezvăluie rețeta

Leon Goretka, supervedeta naționalei Germaniei și a lui Bayern, a suferit o transformare incredibilă în doar 3 ani.

Anton Schmaus, bucătarul naționalei Germaniei, deținător de stea Michelin dezvăluie ce dietă le pregătește jucătorilor la Campionatul Mondial.

Veganismul lovește în forță

Schmaus afirmă că jucătorii sunt atrași „din ce în ce mai mult” de veganism, reducând cantitatea de carne și pește pe care o consumă.

„Jucătorii sunt atrași din ce în ce mai mult în alimentația bazată pe plante. Mulți dintre ei lucrează cu nutriționiști. Jucătorii reduc carnea și peștele”, a declarat el pentru SportBible.

Schmaus a oferit o perspectivă asupra a ceea ce va mânca naționala Germaniei în Qatar, dezvăluind un meniu de tip bufet care include paste, precum și o influență locală.

„În mod normal, ofer cel puțin un fel de mâncare complet pe bază de plante. Pentru micul dejun, există întotdeauna opțiuni vegane. Pentru prânz și cină, există, de asemenea, întotdeauna opțiuni vegane”, a spus el.

„Inclusiv pastele care, de asemenea, pot fi vegane, apoi o mulțime de legume și năut. O ofertă destul de largă pentru jucători”, a mai spus Schmaus.

„În această regiune, (le vom oferi) linte și năut. Va exista o influență a stilului bucătăriei mediteraneene, așa că vom integra cu siguranță acest lucru în meniul nostru.”

Leon Goretzka este vegan 100%

Leon Goretzka a suferit o transformare uluitoare. Dintr-un jucător comun, germanul s-a transformat într-un adevărat monstru pe teren.

Schmaus a explicat că întreaga dietă a lui Goretzka se bazează pe două principii: fără lactoză și gluten.

Goretzka
Sursa FOTO: SportBible

„El nu mănâncă deloc gluten. Întreaga sa alimentație este fără lactoză și gluten. Este foarte preocupat de problemele alimentare.

„Este un tip mare. Are nevoie de multă mâncare”, a spus bucătarul despre dieta mijlocașului.

Odată cu transformarea corporală, Leon Goretzka a început să aibă și performanțe sportive de invidiat. El se antrenează foarte mult la sala de forță, dar întreaga forță vine alimentație.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed