FABULOS! S-a dezlegat misterul, ce făcea Burleanu în preajma lui Cafu, Ronaldo și Roberto Carlos! Detaliu care a scăpat inițial

Dacă echipa națională n-a mai ”pupat” un turneu final de Mondiale de 24 de ani, președintele Răzvan Burleanu și selecționerul Edi Iordănescu s-au înființat imediat în tribunele stadioanelor din Qatar.

Iar președintele FRF a reușit ”să fure spectacolul” aseară la meciul Brazilia – Elveția. Producătorul partidei a fixat de multe ori pe cadrele cu legendarii brazilieni Cafu, Roberto Carlos și Ronaldo, dar poza l-au surprins în toată splendoarea pe… Burleanu.

Evident că nu doar comentatorul TVR s-a amuzat de postura lui Răzvan Burleanu, făcând și o glumă că încearcă să afle secretul calificării la un Mondial.

Pe rețelele de socializare, capturile de pe imaginile TVR cu Burleanu între gloriile Braziliei au fost în trending și de departe cele mai comentate.

sursa: captură TV TVR

Însă ceva le-a scăpat tuturor. Un detaliu care îl pune într-o postură deloc măgulitoare pe președintele FRF, având în vedere funcția pe care o ocupă. Într-un cadru mai larg, Răzvan Burleanu, șeful fotbalului românesc și membru în comisiile UEFA, a fost surprins ”în ofsaid” de camerele TV: omul numărul 1 din FRF încerca să le facă poze cu telefonul celebrilor fotbaliști aflați pe un rând mai sus!

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

  1. Penibil și jignitor ! Penibil pentru el si jignitor pentru noi. Ce caută individul ăla acolo, ce rezultate îl recomandă, ce rost și ce sens are prezența lui, de ce nu putem oare să scăpăm de individul ăsta incompetent, arogant și fără perspectivă ? Am înțeles că a fost reales cu complicitatea multor conducători si specialisti din fotbal. Rușine lor ! Dar a fost democratic. Adică orice ar face acest no-name, noi trebuie să-l tolerăm si să-i acceptăm diletantismul. Chiar dacă fotbalul nostru e mort si neîngropat. Dar tot democratic si civilizat ar fi să ne strângem in fața Federatiei cei cărora ne pasă, in mod legal si organizat, ca să-i așteptăm demisia individului. Doar așa cred că vom scăpa de el și doar așa va fi un început sănătos, având in persoana Președintelui FRF un fost mare fotbalist sau antrenor sau manager cu rezultate, caracter si valoare.

  2. sa nu credeti ca acest nimeni nu-si face treaba. Trebuie distrusa fiinta nationala. Sanatatea, invatamantul, dar si sportul, care poate aduce zeci de mii de oameni la un loc. Apoi o scanteie, si cine stie… Nu degeaba a fost adus de serv icii

  3. Nu s a pus numai pt poza,era relaxat și pe parcursul întregi partide a stat acolo,nu fiți cârcotași. Numai nostalgicii vremurilor cu Mitica Dragomir ar avea ceva de comentat.
    Și alți fotbaliști nu avem,nu e el de vina. Generațiile actuale sunt altfel ca cei din trecut în toate domeniile. Bărbații sunt cam pe cale de dispariție…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed