Dică explică de ce s-a aruncat pe jos, la golul lui Cordea! `Sunt trăirile mele, nu le pot controla`, spune antrenorul FCSB-ului, ce mesaj are pentru prietenul Rădoi

În atmosfera incendiară creată de cei peste 40.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională, Nicolae Dică a trăit intens fiecare moment al returului cu Dunajska Streda.

Dar la faza golului lui Andrei Cordea, a făcut un adevărat spectacol. Dică s-a aruncat pe jos, când Bogdan Rusu a tras în bară, însă s-a ridicat apoi și a sărbătorit reușita lui Cordea.

”Mă bucur că am reușit să câștigăm și să ne calificăm. Era important să ne calificăm cu o victorie, să-i bucurăm pe suporterii noștri. Eu am mai trăit momente ca fotbalist și ca antrenor, dar acum chiar au făcut o atmosferă extraordinară.

Îmi doresc din tot sufletul să ajungem în grupele Conference League, pentru că nu s-a mai întâmplat de mult timp.

A fost acea scăriță a lui Rusu, parcă nu mai intra mingea în poartă, apoi m-am luminat când l-am văzut pe Cordea. Sunt trăiri ale mele, nu le pot controla”, a declarat Nicolae Dică, la Pro Arena.

Dică nu l-a uitat nici pe prietenul Mirel Rădoi, căruia i-a fost secund anul trecut la echipa națională. Craiova lui Rădoi a câștigat cu 3-O cu Zorya Luhansk și s-a calificat și ea în play-off-ul Conference League.

”Mă bucur și pentru Mirel, că a reușit să se califice. Am riscat, așa e în viață, trebuie să riști. Ambii am venit cu încredere, știam ce jucători vom avea la dispoziție și aveam încredere că puteam face lucruri frumoase, iar până acum ne-a reușit”, a spus Nicolae Dică.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari