Dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali! Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut. Greşeala care distruge definitiv Superliga

Dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali! Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut. Greşeala care distruge definitiv Superliga. Fostul preşedinte al Ligii nu s-a mai abţinut. I-a transmis un avertisment dur lui Răzvan Burleanu.

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali. Şeful de la FCSB chiar vrea să se retragă din fotbal. Acest lucru ar dăuna enorm Superligii.

Dezvăluiri incredibile despre Gigi Becali!

Dumitru Dragomir vine cu un verdict crunt. A vorbit despre o posibilă retragere a lui Gigi Becali din fotbalul românesc. Dragomir transmite un avertisment pentru FRF. Fostul șef  LPF este de părere că fotbalul din România se va distruge. Asta dacă Gigi Becali se satură și decide să se retragă de la FCSB.

Afaceristul care este unul dintre apropiații lui Gigi Becali a avut și un mesaj pentru Răzvan Burleanu, președintele FRF. Îl sfătuiește să își revizuiască comportamentul față de latifundiarul din Pipera, fanatik.ro.

„Federația ar trebui să se poarte cu Gigi Becali precum cu Sfintele Moaște. Dacă Gigi dispare din fotbal, dispare 30% din frumusețea acestui sport. Asta pentru că valoare nu mai avem. Ne mai ține ăsta cu cancan-urile.

Nu că sunt eu aici, dar și emisiunea ta e trăsnet. Tare de tot. Nici nu are farmec fotbalul fără Gigi Becali. Categoric audiențele scad la jumătate. Va fi jale pentru fotbalul românesc. Orice spune, e presa pe el ca păduchii pe vulpe”, a declarat fostul șef al LPF, conform sursei citate.

Becali s-a aflat, de mai multe ori, în conflict cu Burleanu. În ultimele ocazii, cei doi s-au luat din cauza arbitrajelor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed