Planul uriaş al lui Gigi Becali, devoalat! Şeful de la FCSB face revoluţie. Jucătorii pe care îi va aduce la echipa lui Elias Charalambous

Planul uriaş al lui Gigi Becali, devoalat! Şeful de la FCSB face revoluţie. Jucătorii pe care îi va aduce la echipa lui Elias Charalambous. sunt dezvăluiri de ultimă oră din tabăra vicecampioanei.

După 6 transferuri făcute la FCSB, în perioada de marcato din vara, Gigi Becali nu se oprește aici. Latifundiarul din Pipera se pregătește de noi investiții.

Şeful de la FCSB face revoluţie

Impresarul Florin Vulturar a dat cărțile pe față și a dat de veste despre transferul unui mijlocaș ofensiv din Brazilia.

“Avem câțiva jucători, chiar acum am urmărit un brazilian foarte interesant, am vorbit de el. E un mijlocaș ofensiv. Nu vreau să se audă, că după nici nu mă pot atinge de el. E un jucător mult peste nivelul Ligii 1. Important este să poți să îi și aduci. Sunt jucători foarte buni și în Africa, Brazilia, Argentina.

Dar să fie la nivelul la care să ne putem atinge de el. Jucătorul brazilian este jucător de primă ligă, acum nu de la primele 6-7 echipe, undeva pe la echipele din mijloc. Poți să te atingi, poți să aduci cu procente, multe variante pe are noi le știm.

Nu poți să aduci jucători de la primele 2-3 pentru că e imposibil, dar sunt jucători care mai scapă, care te poți atinge de ei. Vedem, trebuie să vedem dacă e accesibil, dacă nu, mergem mai departe. Target-ul e cât se poate de tineri”, a declarat Florin Vulturar, conform Fanatik.

Gigi Becali a suferit un accident rutier ușor

Latifundiarul din Pipera a avut parte de o surpriză neplăcută. O mașină l-a lovit din spate în trafic. La volan se afla o femeie, care se pare că nu a păstrat distanța regulamentară.

Femeia a coborât și a mers să vorbească cu Gigi Becali, dar acesta nu părea deloc afectat. Nici măcar nu s-a dat jos din bolidul de 500.000 de euro.

„Nici nu s-a dat jos să se uite, normal că a lăsat-o să plece. Are caracter nea Gigi” / ”Nu putea să lipsească de la slujba de mâine” / ”Rolls-ul cred că s-a zgârziat puțin, dar iese la un polish” / ”Să înțeleg că nu l-a interesat asigurarea ca să repare mașina?” / Și a lăsat-o să plece?” / Legenda spune că i-a mai dat el bani ca să-și repare soferița mașina”/ Priviți ce înseamnă un șmecher cu inima mare”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Omul de afaceri a mai fost implicat într-un accident și în 2001. Atunci la volan se afla omul său de încredere, Ionuț Luțu.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, spunea la acel moment Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed