Dezvăluiri incendiare despre Larisa Iordache! Legendara gimnastă s-a decis să spună totul. Ce se întâmplă între ea şi partenerul ei / Foto

Dezvăluiri incendiare despre Larisa Iordache! S-a aflat ce se întâmplă între ea şi partenerul ei. A făcut publice toate detaliile. Fosta mare gimnastă a României pare că a renăscut alături de noul partener.

Larisa Iordache a dat cărțile pe față în ceea ce privește noua sa relație de dragoste! Fosta gimnastă a făcut totul public.

Dezvăluiri incendiare despre Larisa Iordache!

Retrasă din gimnastică la finele anului 2021, Larisa Iordache declara cu puțin timp în urmă că nu își dorește să se căsătorească și că acest aspect nu a fost niciodată unul care să prezinte interes.

Românca se află într-o relație fericită alături de Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă, și este mai împlinită ca niciodată.

Se pare că planurile de căsătorie ale tinerei au fost date peste cap odată cu apariția lui ”Făt-Frumos” în viața sa. Cei doi își afișează dragostea în mod public, cu orice ocazie și nu se sfiesc să admită cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros!”

Cristian Chiriță a mai fost împreună cu Bernadette Szocs, iar Larisa Iordache a ținut să menționeze că relația sa a început atunci când jucătorul de tenis de masă nu a mai avut nicio legătura cu campioana, potrivit Antena Stars.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit, eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea.

Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru.

Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache, lunile trecute.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed