Larisa Iordache nu s-a mai abţinut! Mesaj incredibil al legendarei sportive. Ce i-a transmis noului ei iubit / Foto

Larisa Iordache nu s-a mai abţinut! Mesaj incredibil al legendarei sportive. S-a aflat ce i-a transmis noului ei iubit.

Se aud clopote de nuntă! Larisa Iordache așteaptă să fie cerută în căsătorie. Decizia radicală luată de către campioană.

Larisa Iordache nu s-a mai abţinut!

Larisa Iordache se gândește deja la viața de familie. Fosta mare gimnastă a României se află într-o relație fericită, de jumătate de an, cu Cristian Chiriță, campion național la tenis de masă.

Iordache a vorbit despre începuturile poveștii sale de dragoste și a admis faptul că este nerăbdătoare să fie dusă în fața altarului. ”Nu sunt cerută în căsătorie. El se gândește la chestia asta… Așa a părut, dar nu e adevărat. Lucrurile sunt grăbite de unii, dar încă nu s-a întâmplat momentul ăsta. Niciodată nu am fost cerută în căsătorie, până acum. Cred că acel moment e unic pentru o femeie.

Ca să fiu sinceră, aștept momentul. Dar vreau să fiu surprinsă. Și el este un om cu care vreau să conviețuiesc, să am o relație frumoasă, sănătoasă și lină. Dar nu ne-am grăbit cu absolut nimic și asta cred că ne-a ajutat foarte mult. Ne-am oferit libertate unul altuia. Cum vrem aceleași lucruri, de acolo vine compatibilitatea.

E pe placul sufletului meu. Este un om cald, un om fain, un om pe care te poți baza. Dar toate astea mi le vor arăta anii pe care îi vom petrece împreună. În prezent sunt bine, e omul de care aveam, de care sufletul meu avea nevoie. M-a cucerit fiind el. Nu s-a ascuns nici măcar o secundă după calitățile sau defectele lui. Ne știam din vedere, dar nu am avut contact niciodată, să vorbim, să interacționăm… Așa cum spunea lumea, pentru că s-au spus foarte multe lucruri care nu erau adevărate. Și nu erau lucruri plăcute.

Eu eram singură, el era singur. Fiind sportivi, mergând pe aceeași nișă, avem ce discuta. Eu, în momentul acela, nu simțeam nevoia să fiu cu cineva pentru că încă eram în dezvoltarea mea și o perioadă am stat de timp singură. Am ncercat să mă regăsesc pe mine, să mă vindec, să nu intru în altă relație cu un bagaj emoțional încărcat. Și nu era chiar ok pentru celălalt„, a declarat Larisa Iordache în cadrul unui podcast.

Shooting fierbinte în cuplu

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au lăsat fotografiați într-un mod de poveste, între valuri. Fericitul cuplu a pozat în costume de baie, apropiați în moduri extravagante.

Campioana a postat fotografiile pe Instagram, acolo unde ține fanii la curent cu toată activitatea sa.

Larisa Iordache s-a retras din gimnastică, din cauza mai multor accidentări ce au oprit-o din performanță. În prezent, românca este antrenoare la Clubul Sportiv Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed