Dezvăluiri importante despre Laurenţiu Reghecampf! Ce se întâmplă cu antrenorul după ce a pierdut Cupa. Condiţia ca Neftci Baku să-l dea afară

Dezvăluiri importante despre Laurenţiu Reghecampf! S-a aflat ce se întâmplă cu antrenorul după ce a pierdut Cupa. Condiţia ca Neftci Baku să-l dea afară după ce a ratat total acest sezon.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf, Neftci Baku, a pierdut finala Cupei din Azerbaidjan. A pierdut trofeul în fața celor de la Gabala, scor 0-1.

Dezvăluiri importante despre Laurenţiu Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf ar vrea să rămână în Azerbaidjan. Şefii clubului ar vrea să-l dea afară, dar antrenorul pune condiţii. Reghe vrea 100.000 de euro pentru a-și întrerupe contractul înainte de scadența acestuia. Aceasta ar fi clauza de reziliere a înțelegerii care este stipulată în înțelegerea dintre român și club, conform playsport.ro.

Sursa citată mai spune că dorința antrenorului este de a nu pleca de la echipă. Jurnaliștii din Azerbaidjan, de la Sportinfo, anunțau în toamnă că românul ar avea, de fapt, o clauză de 150.000 de euro. Azerii nu se pot despărți ușor de Reghe. Vor fi nevoiți, în cazul în care îl demit, să-i plătească despăgubiri.

Dacă în Cupă, Laurențiu Reghecampf a dus echipa până în ultimul act, în campionat, Neftci Baku a încheiat pe locul trei, cu 68 de puncte. Laurențiu Reghecampf ar fi dorit deja de mai multe formații din România.

Reghe ar fi dorit la CSU Craiova. Deşi nu a spus-o clar, patronul Mihai Rotaru este nemulţumit de echipă în acest sezon. Formaţia a ratat cupele europene. A pierdut Cupa României şi s-a situat abia pe locul 4 în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed