Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! Ce a putut să spună despre Laurenţiu Reghecampf. Răsturnare totală de situaţie

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să spună despre Laurenţiu Reghecampf. Răsturnare totală de situaţie în privinţa celor doi. Chiar impresara FIFA a fost cea care a dat cărţile pe faţă.

Anamaria Prodan a dezvăluit cum a revenit la sentimente mai bune cu Laurențiu Reghecampf, fostul său soț.

Anamaria Prodan şochează pe toată lumea!

Anul trecut, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus capăt unui mariaj de 15 ani. Cei doi s-au despărţit cu scandal, iar procesele nu sunt încă încheiate. De altfel, impresarul FIFA a anunțat că din septembrie, Reghecampf Jr. va pleca în SUA.

„’Bebeto’ pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră”, a declarat Anamaria Prodan, conform playtech.ro.

În legătură cu această decizie a fost consultat și antrenorul lui Neftchi Baku. Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că relația cu fostul ei partener este grozavă în acest moment. Cei doi au depășit situația tensionată din pragul divorțului.

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut din viața noastră. A fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Săptâmâna aceasta este importantă pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român are ocazia să câștige primul trofeu la Neftchi Baku. Va disputa finala Cupei Azerbaijanului contra lui Gabala, sâmbătă, pe 3 iunie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed