Dezvăluiri grave despre Luca Mihai! Ce se întâmplă cu jucătorul ajuns la spital după meci. Medicii vin cu ultimele detalii

Dezvăluiri grave despre Luca Mihai după ce a părăsit terenul cu masca de oxigen pe față. Medicii au făcut dezvăluiri îngrozitoare despre starea fotbalistului de la Poli Iași, după ce acesta a ajuns la spital.

Luca Mihai a terminat meciul dintre Dinamo și Poli Iași în ambulanță, după ce Homawoo a intrat direct în ceafa lui și acesta a rămas întins pe gazon.

Dezvăluiri grave despre Luca Mihai!

După ce a fost transportat la spital, Luca Mihai a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă.

Potrivit informațiilor furnizate de digisport.ro, va fi demarată o anchetă, deoarece urmările intrării jucătorului de la Dinamo asupra jucătorului de la Poli Iași sunt foarte grave.

Mai mult de atât, în momentul în care Luca a intrat în ambulanță, acestuia i-ar fi curs și sânge din ureche. Potrivit sursei menționate, mama jucătorului a părăsit în lacrimi stadionul.

Ovidiu Hațegan a dat doar galben

În momentul în care jucătorul de la Dinamo a intrat în ceafa lui Luca Mihai, acesta a căzut inert pe teren. Atât arbitrul cât și jucătorii au făcut semne disperate medicilor și ambulanței să intre pe teren pentru a-i oferi primul ajutor.

După ce Luca a părăsit terenul în ambulanță, Ovidiu Hațegan a acționat și l-a taxat pe Homawoo cu galben. Acest lucru i-a făcut pe cei de pe banca lui Poli Iași să o ia razna. Haţegan i-a dat doar galben deşi trebuia să-l elimine imediat pentru că l-a băgat pe jucătorul Iaşiului în spital.

Încercând să primească explicații pentru decizia luată, Marius Onofraş a fost cu stăpânit cu greu chiar de antrenorul Tony Da Silva. Tehnicianul le-a arătat obrazul oficialilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed