Dezvăluiri dureroase ale fostei amante a lui Victor Piţurcă! A trecut prin clipe cumplite: ‘Îţi dai seama cât o să sufăr!’

Dezvăluiri dureroase ale fostei amante a lui Victor Piţurcă! A trecut prin clipe cumplite. Cea mai cunoscută amantă din România a păţit-o grav de tot. A fost nevoită să se opereze. Chiar ea a făcut dezvăluiri complete.

Fosta amantă secretă a lui Victor Piţurcă şi-a făcut operaţie de micşorarea a stomacului. A dezvăluit că trebuie să lase în urmă vechile obiceiuri.

Dezvăluiri dureroase ale fostei amante a lui Victor Piţurcă!

Cea mai cunoscută amantă din România a trecut prin clipe delicate. După intervenţia chirurgicală suferită, Vica Blochina a mărturisit că nu va mai putea consuma deloc alcool. A tăiat de pe listă şi băuturile carbogazoase sau carbohidraţii.

Vica Blochina a ajuns pe masa de operaţie luna trecută, luând o decizie radicală. Aceasta a ales să-şi micşoreze stomacul. Astfel, a slăbit şapte kilograme. S-a simţit foarte bine după ce s-a operat, singurul disconfort constând în faptul că a resimţit o senzaţie de arsură gastrică.

„N-am avut niciun fel de senzație de vărsătură, am senzația un pic de arsură gastrică. Am fost OK din momentul în care m-am trezit după anestezie”, a declarat Vica Blochina, conform cancan.ro.

De asemenea, Vica Blochina a declarat că va trebui să se abţină de la multe tentaţii. Are în plan să meargă în vacanţă în Grecia. Va suferi enorm din cauza faptului că nu va putea petrece aşa cum obişnuia să o facă. „(N.r. De la ce crezi că îți va fi foarte greu să te abții?) De la carbohidrați – pizza, paste, cartofi, dar și alcool.

Mie îmi place să beau vin, gin tonic și tequila. Dar acum vine vara, vine Mykonos, mergem la mare, îți dai seama cât o să sufăr că nu pot să beau un pahar să mă distrez?! Parcă altfel e distracția când bei un pahar, măcar îl ții în mână”, a declarat Vica Blochina, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed