Dezvăluiri din procesul FCSB-CSA! Avocatul vicecampioanei, anunţ de ultimă oră. Ce s-a întâmplat, de fap, la instanţă

A apărut prima reacție din tabăra FCSB. ÎCCJ a amânat astăzi verdictul în procesul legat de palmaresul clubului Steaua București.

Vicecampioana României a fost reprezentată astăzi de către avocații Adrian Căvescu și Dan Idita. Tabăra militară a fost reprezentată de juristul Florin Talpan. La proces a mai fost prezent și Virgil Boglea, președintele Asociației Salvați Steaua.

Tabăra FCSB a oferit prima reacție

După amânarea deciziei de astăzi, Virgil Boglea a oferit prima reacție din partea celor care o susțin pe FCSB în lupta pentru palmares.

„Ce se întâmplă dacă ÎCCJ menține decizia de la Curtea de Apel? Nu aș vrea să întrevăd această posibilitate. Pe de o parte, această hotărâre este dată într-o acțiune în constatare. Și nu este executorie. Adică e doar pentru o recunoaștere personală, să zicem așa.

Pe de altă parte, dacă nu este executorie, înseamnă că, la un moment dat, poate se va pronunța și o instanță sportivă în această materie. Care, din punctul meu de vedere, ar avea mai multă autoritate decât o instanță civilă. Pentru că instanțele sportive cu asta se ocupă.

Nu pot să vă divulg eventuale planuri sau strategii pentru viitor. Dar sigur există și la Federația Română de Fotbal astfel de comisii care se ocupă, ca și la TAS. Din păcate, concluzia este că am ajuns să fim părtași într-un conflict cu părți care nu ar fi trebuit niciodată să aibă interese contrare.

CSA Steaua, în toate comunicările publice, și ale sale, și ale Ministerului Apărării, până în 2015 au recunoscut că echipa din Liga 1 este adevărata Steaua, continuatoarea pe linie sportivă, cu activitate neîntreruptă din 1947.

Și bineînțeles, că au adăugat tradițiilor glorioase din trecut, tradiții glorioase din prezent”, a spus Boglea, pentru Fanatik.

Următorul termen de judecată va fi pe 28 martie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed