Steaua București, în top 20 cele mai iubite echipe din lume! Peste ce formații se clasează cel mai iubit club in România

Steaua București, în top 20 cele mai iubite echipe din lume! Publicația spaniolă Marca a propus cititorilor săi un sondaj cu privire la cele mai iubite echipe din lume.

Spaniolii au ales 28 de formații de pe aproape toate continentele, inclusiv Steaua București, iar participanții la sondaj pot vota fiecare club cu o notă de la 1-10.

Peste ce formații se clasează Steaua București

În momentul de față, din cele 28 de formații prezente în top, Steaua Bucrești se află pe locul 20, la egalitate cu locul 19, peste cluburi extrem de puternice din Europa! Sub echipa din România, se clasează formații precum Atletico Madrid, FC Barcelona sau PSG.

În timp ce Steaua a obținut nota 4.39, marile cluburi Spaniole nu se pot mândri cu un punctaj care să le permită o poziție în top 20.

Atletico Madrid are în acest moment un punctaj de 4.33, în timp ce Barcelona a primit nota 4.32. Formația pariziană se află pe ultima poziție a clasamentului, cu o notă de 3.53, mult sub cea obținută de Steaua.

Totuși, există și o explicație pentru punctajul slab obținut de Atletico și Barcelona. Publicația spaniolă Marca este citită de foarte mulți fani ai lui Real Madrid, care ocupă în acest moment primul loc în topul oferit de jurnaliștii spanioli.

Care este Top 10?

1. Real Madrid – 5.55
2. Liverpool – 5.50
3. AC Milan – 5.36
4. Ajax – 5.35
5. Manchester United – 5.07
6. FC Porto – 4.98
7. Benfica Lisabona – 4.96
8. Bayern Munchen – 4.95
9. Boca Juniors – 4.93
10. River Plate – 4.92

Echipele alese pentru sondaj sunt: Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Bayern Munchen, Paris Saint Germain, AC Milan, Juventus Torino, Ajax Amsterdam, FC Porto, Benfica Lisabona, Steaua București, Liverpool, Manchester United, Galatasaray (din Europa), Boca Juniors, River Plate, Flamengo, Palmeiras, Penarol, Colo-Colo, Nacional Medellin(din America de Sud), LA Galaxy, Club America(din America Centrală și de Nord), Al-Ahly Cairo, Raja Casablanca (din Africa), Al-Nassr și Persepolis (din Asia).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed