Dezvăluirea serii despre Laurenţiu Reghecampf! Ce echipă va prelua antrenorul român. Mihai Rotaru a confirmat despărțirea

Dezvăluirea serii despre Laurenţiu Reghecampf! Echipă pe care o va prelua antrenorul român. Mihai Rotaru a confirmat despărțirea.

Mihai Rotaru a confirmat despărțirea dintre CSU Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Dezvăluirea serii despre Laurenţiu Reghecampf!

Mihai Rotaru a informat că a activat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 300.000 de euro, pe care Reghe o are la clubul din Bănie.

„Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei (n.r. 300.000 de euro). Mai multe elemente nu am momentan să vă spun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Această plecare a antrenorului va lăsa echipa în impas, deoarece CSU Craiova va juca peste 5 zile cu U Cluj. Laurențiu Reghecampf nu-și va îndeplini misiunea pe care Mihai Rotaru spunea în urmă cu 2 luni că o are. Anume, de a duce la bun sfârșit misiunea începută în mandatul precedent, aceea de a câștiga titlul de campioană.

Rodion Cămătaru: „Nu putea să dispară așa, dintr-o dat”

„Nu-mi vine să cred că pleacă Reghecampf! Probabil, există o înțelegere cu Mihai Rotaru, a discutat cu el, nu pleca așa de la Craiova. Au stat de vorbă înainte, nu a fost doar clauza în discuție. Nu putea să dispară așa, dintr-o dată. Probabil că au vorbit și s-au pus de acord cu despărțirea.

Cred că și Reghecampf este nemulțumit de lot, ar mai fi vrut jucători pentru a face cu adevărat performanță. La asta mă gândesc și eu. Nu are cum să atace titlul, cel mai important obiectiv, cu lotul pe care îl are acum”, a spus Rodion Cămătaru, pentru ProSport.

La ce echipă pleacă Laurențiu Reghecampf

Se pare că Laurențiu Reghecampf se întoarce în Arabia Saudită, la Al-Riyadh, formație la care este legitimat în prezent și românul Alin Toșca, notează sport.ro.

La noua echipă, Reghecampf, împreună cu staff-ul lui, vor încasa un salariu de peste un milion de euro.

Echipa din Arabia Saudită nu are cel mai bun sezon și se află abia pe locul 16 în campionat, cu 4 puncte și șase jocuri disputate până în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed