Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf l-a şocat pe Sorin Cârţu! Mesaj incredibil pentru antrenor. Nimeni nu se aştepta la asta

Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf l-a şocat pe Sorin Cârţu! Mesaj incredibil pentru antrenor. Nimeni nu se aştepta la asta. Fostul preşedinte al lui CSU Craiova a rămas mască atunci când a auzit de plecarea lui Reghe.

Laurenţiu Reghecampf a avut un mandat scurt la CSU Craiova. Doar 7 meciuri a stat pe banca echipei lui Mihai Rotaru.

Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf l-a şocat pe Sorin Cârţu!

Sorin Cârţu a rămas mască atunci când a auzit de plecarea Laurențiu Reghecampf. Îi dorește însă antrenorului să obțină rezultate cât mai bune în zona Golfului. Se pare că varianta de avarie a lui Mihai Rotaru este Corneliu Papură. Tehnicianul ar putea să conducă echipa din Bănie până în pauza din iarnă.

„Sunt surprins! Nu știam, acum aud că pleacă Reghecampf de la Universitatea Craiova. Unde pleacă, în zona Golfului? Repet, sunt surprins, nu mă așteptam. Îi doresc să îi fie bine acolo, asta îi transmit”, a spus Sorin Cârțu, conform prosport.ro.

Fost mare atacant și al naționalei României, Rodion Cămătaru crede că Reghe a plecat de la Craiova și pentru că și-a dat seama repede că n-are cum să forțeze câștigarea campionatului. „Nu-mi vine să cred că pleacă Reghecampf! Probabil, există o înțelegere cu Mihai Rotaru, a discutat cu el, nu pleca așa de la Craiova.

Au stat de vorbă înainte, nu a fost doar clauza în discuție. Nu putea să dispară așa, dintr-o dată. Probabil că au vorbit și s-au pus de acord cu despărțirea”, a spus Rodion Cămătaru, conform sursei citate.

„Cred că și Reghecampf este nemulțumit de lot, ar mai fi vrut jucători pentru a face cu adevărat performanță. La asta mă gândesc și eu. Nu are cum să atace titlul, cel mai important obiectiv, cu lotul pe care îl are acum”, a mai punctat Cămătaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed