Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?! Anunţ de ultimă oră al lui Neluţu Varga: ‘Vom sta de vorbă’

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?! Anunţ de ultimă oră al lui Neluţu Varga despre antrenorul care tocmai a fost dat afară din Coreea. Formaţia din Gruia este în căutarea unui tehnician după ce Adrian Mutu şi-a dat demisia.

Două campionate la rând fără titlu sunt de ajuns la CFR Cluj. Patronul Neluţu Varga vrea să-l readucă pe Dan Petrescu în Gruia.

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?!

Deşi e un antrenor scump, Dan Petrescu este văzut la CFR Cluj drept un tehnician care aduce trofee. Neluţu Varga a făcut un anunţ despre revenirea antrenorului la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a recunoscut că va negocia cu Petrescu revenirea la echipă. Petrescu este liber de contact după ce a fost dat afară de sud-coreenii de la Jeonbuk.

Patronul feroviarilor a anunţat că a stabilit data când vor avea negocierile finale. ”Am înțeles că vine în România mâine sau poimâine și vom sta de vorbă, deja am stabilit asta. Mai multe nu vă pot spune până nu clarificăm. Dar da, ne punem la discuții”, a spus Neluţu Varga, conform iamsport.ro.

Pentru formaţia din Gruia ar fi al doilea sezon ratat, fără trofeu. Echipa clujeană a fost eliminată ruşinos din Cupa României, 0-4 contra celor de la Corvinul Hunedoara. Nici în campionat ardelenii nu o duc bine deloc. Se află pe locul secund, dar la 10 puncte în spatele liderului FCSB. Ar putea să se apropie de primul loc. Are meci direct cu FCSB. Duminică seara, de la ora 21.00, cele două se întâlnesc în Gruia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed