Dezvăluirea momentului pentru Radu Drăguşin! Decizia finală a antrenorului lui Tottenham. Ange Postecoglou a spus clar

Ange Postecoglou a luat decizia finală în cazul lui Radu Drăguşin. Internaționalul român a ajuns la Tottenham în iarna acestui an, dar nu avut o evoluție impresionantă.

A jucat în nouă meciuri oficiale și este în continuare a treia opțiune a antrenorului care a preferat să se bazeze în sezonul recent încheiat pe Micky van de Ven și Cristian Romero.

Ange Postecoglou a decis ce se întâmplă cu Radu Drăguşin

Presa din Marea Britanie anunță că, în ciuda faptului că l-a ținut mai mult pe banca de rezerve, Ange Postecoglou nici nu se gândește să rămână fără Drăgușin. Antrenorul ar avea de gând să blocheze orice transfer.

Internaționalul român a fost folosit în nouă meciuri oficiale, dar și în amicalul de miercuri cu Newcastle, scor 1-1, disputat în Australia. Tricolorul a fost titular și a primit nota
6,3, cea mai mică notă dintre titularii lui Tottenham.

”Tottenham a cheltuit 25 de milioane de euro să-l aducă pe Radu Drăgușin la echipă. Chiar dacă a jucat doar nouă meciuri (n.r. oficiale), a avut șansa să evolueze în ultimele trei partide ale sezonului. O experiență care va fi vitală pentru el în primul său sezon întreg la Spurs. Ange Postecoglou îi va oferi, cu siguranță, mai multe șanse să arate ce poate lui Drăgușin”, au notat englezii de la sportwitness.co.uk.

Românul pare că nu se gândește să plece la o altă echipă unde ar putea să aibă mai multe șanse de a juca. La finalul campionatului a postat un mesaj pe contul de Instagram în care a anunțat ce vrea să facă.

”Ce mod de a încheia sezonul! În cele câteva luni petrecute la Tottenham, am simțit un incredibil sentiment de apartenență. Mulțumesc că m-ați primit cu brațele deschise! Să continuăm împreună”, a fost mesajul transmis de Radu Drăgușin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed