Şansă uriaşă pentru Radu Drăguşin! Tricolorul, aproape de revenire la Tottenham. Fanii s-au dezlănţuit la adresa lui Ange Postecoglou

Şansă uriaşă pentru Radu Drăguşin! Tricolorul, aproape de revenire la Tottenham. Fanii s-au dezlănţuit la adresa lui Ange Postecoglou. Ultimul meci al lui Spurs a fost dureros pentru suporterii londonezilor.

Fanii îi cer lui Ange Postecoglou să-l titularizeze pe Radu Drăguşin. Concurentul românului a fost penibil la ultimul meci.

Şansă uriaşă pentru Radu Drăguşin!

Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată la Tottenham în umilința din deplasare cu Newcastle, scor 0-4, în etapa a 33-a din Premier League. Omul care îl ţine pe bancă, Micky Van de Ven a fost petarda meciului. A fost vinovat la două dintre golurile marcate de ”coțofene”, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de fanii londonezilor.

Florin Gardoș a văzut evoluția lui Micky van de Ven din partida cu Newcastle și este convins că reacțiile ar fi fost și mai dure la adresa lui Radu Drăgușin, dacă românul ar fi comis gafele pe care le-a făcut ”rivalul” olandez.

”Dacă era Drăgușin în locul lui Van de Ven azi (n.r. sâmbătă), era crucificat”, a scris Florin Gardoș, la InstaStory, după ce a văzut evoluția lui Micky van de Ven din partida cu Newcastle.

Pentru prestația cu Newcastle, Micky van de Ven a fost notat cu 6,3 de specialiștii SofaScore. În ultimele 3 etape din Premier League, Ange Postecoglou antrenorul lui Tottenham, a decis să mizeze pe un cuplu de fundaș centrali format din Micky Van de Ven și Cristian Romero. În schimb, Radu Drăgușin a fost lăsat pe banca de rezerve. Edi Iordănescu speră ca românul să revină în echipă cât mai repede. Drăguşin este unul dintre cei mai importanţi jucători români înainte de EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed