Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Ce a făcut tricolorul la ultimul meci. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Radu Drăgușin și-a câștigat pentru a treia oară titularizarea, de data aceasta, într-o partidă amicală ce s-a disputat în Australia! Tottenham vs. Newcastle, scor final 4-5, determinat de loviturile de departajare.

Deși sezonul de Premier League s-a terminat în urmă cu trei zile, Spurs a efectuat deplasarea la Melbourne, deși jocul-test a fost puternic contestat de către comunitatea londoneză. Pentru Radu Drăgușin, titularizarea nu a putut fi decât un plus, o pregătire aprigă în vederea participării la turneul final din Germania, programat în perioada 14 iunie-14 iulie.

Vestea momentului despre Radu Drăgușin!

Stoperul român a evoluat sub privirile a 78.419 spectatori, iar prestația sa a fost analizată în detaliu de către specialiști. Spurs Web i-a acordat nota 6.

”Nu a avut probleme cu Isak sau cu orice alt jucător din atacul lui Newcastle!”, au transmis englezii.

Fundașul român a fost scos din teren în minutul 71 al partidei, fiind înlocuit cu Tyrese Hall, în vârstă de 18 ani.

În duelul contra celor de la Newcastle, pentru Tottenham a marcat James Maddison, în timp ce pentru rivală a marcat Alexander Isak.

După cele 90 de minute de joc, unde tabela de marcaj a afișat scorul de 1-1, ”coțofenele” s-au impus prin loviturile de departajare, scor final 5-4.

Echipele de start:

Tottenham (4-3-3): Austin – Porro, Drăgușin, Van de Ven, Emerson – Maddison, Bentancur, Sarr – Kulusevski, Son, Johnson
Rezerve: Vicario, Abbott, L. Black, A. Devine, J. Donley, Gil, T. Hall, Kyerematen, A. Philipps, Y. Santiago, D. Scarlett, O. Skipp, Whiteman

Newcastle (4-3-3): Pope – Trippier, Krafth, Burn, Hall – Joelinton, Guimaraes, Anderson – Almiron, Isak, Barnes
Rezerve: Gillespie, Ashby, Charlton, De Bolle, A. Diallo, Hernes, Kuol, A. Murphy, J. Murphy, Parkinson, Thompshon, Turner-Cooke, J. White, C. Wilson.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed