Dezvăluirea momentului despre tricolorii lui Edi Iordănescu! S-a aflat înaintea EURO 2024. Suntem cei mai slabi de la turneul final

Dezvăluirea momentului despre tricolorii lui Edi Iordănescu! S-a aflat înaintea EURO 2024. Suntem cei mai slabi de la turneul final. Asta reiese din ultimele dezvăluiri legate de toate echipele care participă la EURO 2024.

Echipa lui Edi Iordănescu e cenuşăreasa turneului final din Germania. Jucătorii din naţionala României au o valoare pe piaţa transferurilor de 91 de milioane de euro. Este cea mai mică valoare dintre echipele participante la EURO 2024.

Dezvăluirea momentului despre tricolorii lui Edi Iordănescu!

Chiar şi Albania are un lot mai valoros ca România, cotat la 139 de milioane de euro. Adversara României din grupa E, Slovacia, are un lot de 161 de milioane de euro.

Belgia are un lot de 669 de milioane de euro, iar jucătorii Ucrainei sunt cotaţi la 534 milioane de euro. Lider în clasamentul valorii loturilor este Anglia, (1,69 miliarde de euro) urmată de Franţa (1,41 miliarde de euro) şi Portugalia (1,22 miliarde de euro).

Potrivit Observatorului European al Fotbalului (CIES), în ceea ce priveşte vârsta medie a jucătorilor din lot, România este pe locul 15, cu 27,4 ani. Cea mai în vârstă echipă este Scoţia, cu 28,8 ani, iar cea mai tânără Scoţia, cu 25,8 ani.

Media de înălţime a naţionalei României este 1,84 metri, fiind pe locul 16, la egalitate cu Elveţia şi Turcia. Echipa cu cei mai înalti jucători este Serbia (1.86 metri), iar cea cu media de înălţime cea mai mică este Spania (1,81 metri).

În ceea ce priveşte numărul de jucători din naţională care evoluează în alte campionate, Danemarca şi Albania au doar fotbalişti din străinătate. România are 73 la sută în lot fotbalişti din alte campionate şi este pe locul 14. Naţionala cu cei mai puţin jucători proveniţi din alte campionate este Anglia, doar 8 la sută.

În baza acestor calcule, Germania, Spania, Franţa şi Angllia sunt favorite să ajungă în semifinale la EURO 2024. Conform calculelor totale, România este cotată pe locul 21, fiind urmată de Ungaria, Albania şi Georgia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed