S-a aflat adevărul despre tricolorul lui Edi Iordănescu! Unde va ajunge după EURO 2024. Era dorit și de Costel Galcă

S-a aflat adevărul despre tricolorul convocat de Edi Iordănescu la națională! Unde va ajunge fotbalistul după ce va termina EURO 2024. Mijlocașul era dorit și de Costel Galcă la CSU Craiova.

Edi Iordănescu împreună cu staff-ul și jucătorii naționalei au ajuns în Germania. Unul dintre componenții lotului nu mai este dorit de echipa pentru care evoluează. Acesta va lua o decizie în ceea ce privește viitorul său după ce se va termina EURO.

S-a aflat adevărul despre tricolorul lui Edi Iordănescu!

Cei de la Galatasaray nu îl mai vor pe Alexandru Cicâldău. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a fost împrumutat în ultimele două sezoane, la Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite, și la Konyaspor.

Campioana Turciei vrea să-l cedeze definitiv pe Cicâldău sau să-l împrumute, iar două echipe din România s-au interesat de acesta. Este vorba despre CSU Craiova și Rapid.

Problema pentru formațiile din Superliga ar fi salariul de aproximativ 800.000 de euro al mijlocașului.

Nou-promovata Bodrum FK este pentru prima dată prezentă în SuperLig. Conducerea echipei a pus ochii pe Alexandru Cicâldău, notează turcii de la Star. Dacă intenția lui Bodrum este să-l transfere definitiv sau doar să-l împrumute nu se știe încă, dar lucrul cel mai sigur este că românul nu intră în planurile lui Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray.

”Cum să renunți la atâția bani ca să revii în România? El mai are contract (n.r. cu Galatasaray). Și dacă n-ar avea contract, tot ar găsi o echipă care să-i dea mai mulți bani decât în România”, a transmis Victor Becali în urmă cu câteva zile, în legătura cu situația lui Cicâldău.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed