Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! Avertisment dur al şefului de la CSU Craiova. Edi Iordănescu, direct vizat

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! Avertisment dur al şefului de la CSU Craiova. Edi Iordănescu, direct vizat. Patronul oltenilor a vorbit despre lipsa lui Vladimir Screciu din lotul pentru EURO 2024.

Mihai Rotaru îi atrage atenţia lui Edi Iordănescu. Vladimir Screciu era un jucător vital pentru România la EURO 2024.

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit!

Vladimir Screciu a făcut parte din lotul naționalei României, în campania de calificare, pentru Campionatul European. Mihai Rotaru are încredere totală în jucătorul său şi spune că le va lipsi mult tricolorilor la EURO 2024.

”Ne uităm cu regret la faptul că el (n.r. Vladimir Screciu) nu este la EURO. Toți suporterii naționalei se uită cu regret. Se va simți lipsa lui. El a avut o ruptură musculară, era apt, dar așa cum Edi a promis, că nu ia jucători care nu joacă în ultimele meciuri și în ultimele acțiuni, este normal.

Ar fi putut să fie, dar fără meciuri în picioare. El începea cu echipa 100% când se termina campionatul. El este apt acum. A făcut vizita medicală. Doctorul, care este și cel al echipei naționale, a decis că poate să joace câteva minute în barajul de Conference League.

Am știut că Edi nu îl va convoca și am hotărât că să nu riscăm nici noi (n.r. CSU Craiova). Ideea a fost să nu se opereze, pentru a îl pregăti de EURO. Noi l-am pregătit, dar în momentul în care Edi l-a anunțat că nu-l va lua, noi nu l-am mai forțat.

Să nu fim ipocriți, el ar fi avut un grad de risc mare, ca accidentarea să recidiveze”, a declarat Mihai Rotaru, în direct la Digi Sport.

4 selecții la naționala României a adunat Vladimir Screciu, până în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed