Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Nadia Comăneci a dat verdictul. Ce spune despre revenirea româncei în circuitul WTA

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Nadia Comăneci a dat verdictul. S-a aflat ce spune despre revenirea româncei în circuitul WTA. Fosta mare gimnastă are încredere în jucătoare.

Nadia Comăneci este convinsă că Simona Halep poate reveni foarte repede în elita tenisului. Asta după ce a fost suspendată pentru dopaj, dar şi-a dovedit nevinovăţia la TAS.

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep!

Primul meci pentru Simona Halep, de la revenirea în circuitul WTA, a fost în turul întâi de la Miami. Acolo a fost învinsă de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6. Nadia Comăneci a salutat revenirea Simonei pe terenul de tenis.

Fosta campioană olimpică la gimnastică a declarat că se bucură foarte mult de revenirea pe teren a Simonei Halep, după suspendarea de dopaj. ”Mă bucur foarte mult să o revăd pe teren pe Simona Halep. Este acolo unde îşi doreşte să fie.

Tenisul avea nevoie de ea. Aştept să o văd să joace. Sper să o văd la turneul de la Madrid sau la Roland Garros”, a declarat Nadia Comăneci.

Pentru Simona urmează turneul de la Madrid. Momentan, românca a abandonat turneul din Portugalia, din cauza unei accidentări. astfel, va începe sezonul de zgură în capitala Spaniei. Apoi, speră să fi admisă pe tabloul principal de la Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed