Simona Halep nu a mai suportat! Ce le-a spus americanilor despre cazul de dopaj. S-a enervat imediat când a auzit

Simona Halep nu a mai suportat! Ce le-a spus americanilor despre cazul de dopaj. S-a enervat imediat când a auzit. Fostul lider mondial WTA a acceptat să vorbească despre problemele pe care le-a avut în ultima vreme.

Simona Halep a câştigat meciul carierei la TAS. Asta după ce şi-a dovedit nevinovăţia şi a scăpat de suspendarea de 4 ani pentru dopaj.

Simona Halep nu a mai suportat!

Simona Halep a vorbit cu jurnaliştii americani chiar la Bucureşti. Cei de la tennis.com au venit special în capitala României pentru a discuta cu fostul număr 1 mondial. Halep continuă pregătirea pentru sezonul de zgură, după ce a revenit în circuit la Miami. Românca trebuia să evolueze la Oeiras, dar o accidentare i-a dat planurile peste acum. Se pregăteşte pentru turneul de la Madrid.

Dezvăluirile Simonei nu au fost încă publicate, dar cei care au călătorit în capitala României au făcut un scurt rezumat al discuţiei cu dubla câştigătoare de Grand Slam care i-a surprins.

„Nu a venit înarmată cu notițe, puncte de discuție, declarații de avocat sau vorbe manipulatoare. A petrecut o oră răspunzând la toate întrebările, fără să evite vreuna.

Încă este furioasă pe un sistem care i-a greșit, din punctul ei de vedere? Da. Au fost momente în care a luat în considerare să renunțe pur și simplu? Da. Este nervoasă pe fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, care i-a recomandat și a obținut suplimentele? Nu. Încă ia suplimente? Surprinzător, da. A savurat revenirea în competiții? Da. Se vede câștigând numeroase Grand Slam-uri? Poate că nu.

 

Halep are 32 de ani acum. În clasament, practic nu există (numărul 1.144, pentru a fi preciși). Chiar dacă și-a păstrat forma fizică pe timpul absenței sale, nu are ritm și meciuri în picioare. Va reveni însă. Își va înfrunta adversarele. Va răspunde la întrebări. Va confrunta realitatea. Va merge înainte”, au scris cei de la tennis.com, despre interviul cu Simona Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed