Dezvăluirea momentului despre Novak Djokovic! Legendarul Goran Ivanisevic rupe tăcerea. Ce probleme are cu sârbul

Dezvăluirea momentului despre Novak Djokovic. Legendarul Goran Ivanisevic rupe tăcerea. Fostul mare jucător de tenis a povestit cum este să lucrezi cu liderul mondial.

Colaborarea dintre cei doi a început în 2019, iar în 2022 croatul a devenit antrenor principal odată cu plecarea lui Marian Vajda din staff-ul celui mai bun jucător din lume. Vajda i-a stat aproape lui Novak Djokovic timp de 15 ani.

Goran Ivanisevic, adevărul despre Novak Djokovic

Novak Djokovic începe luni cea de-a 400-a săptămână, un record, ca număr 1 în clasamentul ATP, la mai bine de 12 ani de când a ajuns în fruntea clasamentului. Sârbul a câștigat duminică Turneul Campionilor, pentru a șaptea oară, stabilind un alt record.

Croatul Goran Ivanisevic a acordat un interviu în care a vorbit despre colaborarea sa Novak Djokovic, recunoscând că nu este ușor să lucrezi cu liderul mondial.

„Este cel mai bun jucător din istoria tenisului. Dar nu este uşor când pierde un meci. După înfrângerea sa în faţa lui Jannik Sinner (marţi seară, în faza grupelor – n.red.), nu l-am văzut toată ziua de miercuri.

Până joi, nu ştiam ce se va întâmpla. Nu ştiam dacă vom merge acasă sau dacă trebuie să pregătim încălzirea pentru meciul său împotriva polonezului Hubert Hurkacz. Am aşteptat şi am aşteptat şi am aflat în sfârşit că va juca”, a spus Ivanisevic, câştigător al turneului de la Wimbledon în 2001.

Goran Ivanisevic: „Trebuie să-şi gestioneze conflictele interioare”

„Ca orice fiinţă umană, trebuie să-şi gestioneze conflictele interioare. Nu e uşor, nu e uşor, nu e uşor. El este numărul unu mondial şi vrea mereu mai mult, îşi doreşte mereu să se perfecţioneze. Din momentul în care a jucat în semifinale, am ştiut că va câştiga titlul şi că adevăratul Novak îşi va reveni”, a mai spus croatul.

Fostul număr 2 mondial a făcut și o analiză a jucătorilor aflați pe primele locuri în ATP. Acesta este convins că italianul Jannik Sinner îl va ajunge din urmă cât de curând pe fostul lider, Carlos Alcaraz.

Novak Djokovic (36 de ani) l-a învins la Turneul Campionilor pe spaniol, cu 6-3, 6-2. Apoi, în finală a trecut de Jannik Sinner 6-3, 6-3.

„Sinner îl va ajunge din urmă pe Alcaraz, a demonstrat că este capabil să câştige un titlu de Grand Slam anul viitor, nu se teme de nimeni”, a mai declarat Ivanisevic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed