Dezvăluirea momentului despre Elias Charalambous! Cum a ajuns, de fapt, cipriotul la FCSB. Mihai Stoica, detalii incendiare din interior

Dezvăluirea momentului despre Elias Charalambous! S-a aflat cum a ajuns, de fapt, cipriotul la FCSB. Mihai Stoica, detalii incendiare din interior despre tehnciianul care a scris istorie la echipa roş-albastră.

Elias Charalambous a reuşit să aducă titlul celor de la FCSB, după 9 ani de secetă. Acum, Mihai Stoica dezvăluie cum a ajuns cipriotul în Superliga.

Dezvăluirea momentului despre Elias Charalambous!

În martie 2023, Elias Charalambous ajungea în România. Mihai Stoica a dezvăluit cum s-a ajuns la varianta Charalambous. „După ce a plecat Nicolae Dică, am beneficiat de dispensă și am mers cu Pinti foarte bine. A trebuit să aducem o Licență. Am realizat că nu putem… Trebuie să aducem antrenor. Cum nici Oleg Protasov nu era un nume atunci când l-am adus, în 2005… așa l-am adus pe Elias”, a spus Stoica, conform gsp.ro.

Apoi a urmat discuția cu Gigi Becali. „Când Gigi mi-a zis «Bine, mă, OK! Adu un străin!», i-am spus că nu avem antrenor în România care să fie ce vrem noi. Cu tot respectul pentru antrenorii din România. Am vorbit cu un impresar care este foarte apropiat și de Răzvan Lucescu, Iorgos Fougias.

I-am spus că vreau să văd CV-uri, să vedem cine se încadrează. Nu erau nici bani foarte mulți, pentru că Gigi nu era dispus să ofere un salariu foarte mare ca să aducem un antrenor cu cotă.

Am primit multe CV-uri, dar Iorgos mi-a spus de Elias, pe care-l știam de la Vaslui. M-am interesat… Mi-am luat date despre el, părea să fie ce era Protasov la momentul ăla și-am zis: «Bă Gigi, uite, antrenor cipriot!». «Bine, tată, luați-l!»”, a mai spus oficialul de la FCSB, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed