Dezvăluirea care îl pune la pământ pe Gigi Becali! Atacat fără milă de un rival. Cum a reuşit să pună mâna pe o sumă uriaşă

Dezvăluirea care îl pune la pământ pe Gigi Becali! Şeful celor de la FCSB a fost atacat fără milă de un rival. S-a aflat cum a reuşit să pună mâna pe o sumă uriaşă latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a reuşit să îi vândă în străinătate pe sume uriaşe pe Dennis Man şi pe Olimpiu Moruţan. Acum s-au aflat detaliile din spatele celor două mutări de milioane de euro.

Dezvăluirea care îl pune la pământ pe Gigi Becali!

Mihai Rotaru de la CSU Craiova îl dă de gol pe Gigi Becali. Spune cum i-ar fi ajutat pe cei de la FCSB să îi vândă pe cei doi jucători. Rotaru susţine că prin transferul lui Valentin Mihăilă la Parma și cel al lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, FCSB a reușit să-i vândă pe Dennis Man și pe Olimpiu Moruțan.

„Noi în ultimii cinci ani, am vândut cel mai bine. Gândiți-vă că l-am vândut pe Mihăilă și, practic, Mihăilă l-a tras după el pe Dennis Man. Cei de la Parma nu-l știau pe Dennis Man. L-am vândut pe Mihăilă și după, prin intermediul impresarilor, a venit propunerea să i-l dea și pe Dennis Man.

Pe Moruțan, cine l-a tras după el la Galatasaray? Cicâldău! El s-a dus la Galatasaray și după s-a spus să îl aducă și pe Moruțan. Ăsta e adevărul, Mihăilă l-a tras după el pe Man și Cicâldău l-a tras pe Moruțan. Anul trecut nu am vrut să vindem, argumentele noastre și ideea noastră am mai spus-o”, a spus Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Mai mult, Rotaru se laudă că mai are şi alte oferte pentru jucătorii săi. „Dar astăzi dacă vrem să vindem 3-4 jucători, vă asigur că o să acopere toate datoriile către mine, că pentru alte persoane nu avem.

Nu știm ce va fi în vară, noi acum ne uităm spre locul trei. În vară, dacă suntem în play-off de Champions League sau Europa League vedem, discutăm altfel. Dar în acest moment nu vrem să vindem nimic.

Am avut o ofertă pentru unul dintre jucători inclusiv în această iarnă, unul dintre cei trei, dar am spus că nu se ia în calcul nimic, pentru că până la vară nu vindem pe nimeni”, a mai spus patronul lui CSU Craiova, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed