Anamaria Prodan l-a luat peste picior pe Gigi Becali. Ce sfat a avut impresara pentru patronul celor de la FCSB

Anamaria Prodan nu a ratat ocazia și l-a luat peste picior pe Gigi Becali. Impresara se amuză din cauza situației de la FCSB, echipă rămasă fără antrenor cu licența PRO.

Impresara a avut și un sfat pentru omul de afaceri care se implică mereu în efectuarea schimbărilor dar și în alcătuirea primului 11.

Anamaria Prodan l-a luat peste picior pe Gigi Becali

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a glumit pe seama lui Gigi Becali. Aceasta spune că niciun antrenor nu va putea să facă ceva la echipă, cât timp Becali va continua să ia toate deciziile.

„La FCSB nu o să poată face nimeni nimic. Cât timp Gigi Becali nu face un pas înapoi, să lase antrenorul să își ducă la bun sfârșit meseria, nu o să poată face nimeni nimic. Este adevărat că patronul, pentru că bagă bani, are un cuvânt de spus, dar ceea ce se întâmplă la FCSB, în acest moment, este hilar.

Poate de asta nu merg lucrurile. Nu spun că Gigi Becali este bun sau rău, departe de mine asta. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Este părerea mea, a unui om de fotbal. Cred că o echipă de fotbal trebuie lăsată condusă de un antrenor care a făcut performanță și care are experiență”, a spus Prodan, pentru Playsport.

Anamaria Prodan, sfat pentru Becali

Femeia de afaceri îl sfătuiește pe șeful celor de la FCSB să meargă la școală și să-și ia licența PRO pentru a fi antrenor cu acte în regulă.

„La FCSB, Gigi Becali trebuie își ia licența de antrenor. Și nu o zic cu răutate, a învățat fotbal în toți anii ăștia. Nimeni nu va mai avea ce să comenteze și ce să spună. Ești patron și antrenor, ca Gică Hagi.

Dacă nu, niciodată nu o să poți să faci nimic. A băgat bani foarte mulți. Are impresia că știe foarte foarte foarte bine fotbal. Atunci normal că nu există un antrenor suficient de bun. Și dacă vine Mourinho, se vor lua la scandal în 10 minute”, a declarat Anamaria Prodan.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari