Dennis Politic face scandal! Atac dur la propria echipă după înfrângerea cu FC Botoşani: ‘Deja este penibil’

Dennis Politic face scandal! Atac dur la propria echipă după înfrângerea cu FC Botoşani. Cei de la Dinamo au încasat, din nou, gol în prelungiri şi au pierdut un nou meci important în play-out-ul de Superliga.

Dinamo a ajuns pe loc direct retrogradabil după înfrângerea cu FC Botoşani, iar Dennis Politic nu s-a mai abţinut.

Dennis Politic face scandal!

Dennis Politic s-a dezlănţuit după înfrângerea din Molodva. Gabriel de Moura (autogol, minutul 13) și Sebastian Mailat (minutul 90+1) au adus victoria moldovenilor, în timp ce pentru câini a marcat Astrit Slemani (minutul 45+2).

La finalul partidei, Dennis Politic s-a declarat dezamăgit de rezultatul final, dar și de jocul arătat de echipă în ultimele minute. Totuși, fotbalistul nu și-a pierdut speranța că Dinamo se poate salva de la retrogradare.

”Un meci foarte frustrant pentru noi, e greu. Știam că va fi greu, orice meci e greu din play-out. Suntem foarte supărați. Nici nu știu ce să spun, deja este penibil și aici suntem toți implicați. Nu arăt cu degetul, toți suntem implicați, dar ceva nu este în regulă.

Urmează un meci cu Voluntari, acela va fi pe viață și pe moarte. Mai avem speranță, mai sunt 3 meciuri de jucat, dar e greu să te ridici mental cu meciuri ca acestea care te storc mental că pierzi în ultimele minute. Trebuie să luptăm, să rămânem puternici pentru că doar așa vom putea să ne salvăm”, a spus Dennis Politic.

Pentru cei de la Dinamo urmează un meci crucial în play-out-ul de Superliga. Câinii joacă etapa viitoare contra celor de la FC Voluntari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed