Dennis Man, în declin?! Vestea momentului pentru tricolor. S-a aflat după ultimul meci

Italienii își fac griji pentru Dennis Man, după ce tricolorul nu a mai marcat de două etape. Jurnaliștii au analizat situația în încercarea de a afla ce s-a întâmplat cu atacantul Parmei.

Dennis Man beneficiază de susținere necondiționată din partea italienilor! Mesajul onest al  unui fost jucător al Parmei, la adresa tricolorului.

Dennis Man, pe val în Italia!

Dennis Man are Italia la picioare! Tricolorul este cel mai titrat atacant al momentului din Serie B, iar evoluțiile sale au dus Parma extrem de aproape de promovarea în primul eșalon. În cadrul celor 26 de etape disputate în acest sezon, românul a marcat nu mai puțin de 12 goluri și a bifat 6 assist-uri.

Italienii se tem, însă, de faptul că Man și-ar putea ieși din formă. Atacantul nu a mai marcat în cadrul ultimelor două etape, mai mult de atât, nu a fost integralist în niciuna dintre partidele contra celor de la Como (1-1) și Cosenza (1-1).

Marco Giandebiaggi, pe de altă parte, i-a luat apărarea tricolorului. Fostul mijlocaș al Parmei este de părere că două etape slabe nu pot umbri sezonul excepțional pe care îl face Man.

„Man și-a adus mereu contribuția. Nu putem vorbi despre o perioadă de declin alui. De la meciul cu Como și până la cel cu Cosenza a ratat multe ocazii pe care de obicei nu le ratează, însă Man este cel care a tras Parma după el în acest sezon și va continua să facă la fel.

În ultimele două meciuri, terenurile dificile i-au pus probabil probleme. A avut oportunități de a marca, însă nu le-a fructificat. Nu aș spune că trece printr-o perioadă slabă. Doar a avut niște ocazii pe care nu le-a transformat. Să sperăm că în meciurile următoare va marca din nou și va ajuta echipa să promoveze!”, a spus Marco Giandebiaggi, pentru ParmaLive.

În următoarea etapă din Serie B, Parma vs. Ternana, sâmbătă, de la ora 15.00!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed