Vestea momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă. Italienii nu au avut milă după ultimul meci. Tricolorii, luați la ochi

Vestea momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă. Italienii nu au avut milă după ultimul meci. Deși este cel mai bun golgheter al Parmei, Man a gafat și a pierdut cele trei puncte ale echipei.

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au reușit să îi încânte pe italieni la meciul din etapa 27 cu Cosenza, scor 1-1.

Vestea momentului despre Dennis Man și Valentin Mihailă

Parma a deschis scorul în minutul 2 prin Wylan Cyprien, iar oaspeții au egalat în minutul 40, prin Camporese.

Valentin Mihăilă a prins doar 59 de minute, iar Dennis Man, care putea să obțină cele trei puncte pentru Parma, dar a lovit bara, a fost schimbat în minutul 85.

Presa din Italia nu a fost încântată de prestațiile celor doi jucători pe care i-au notat cu nota 5,5.

Eroarea lui Man a cântărit greu. ”Cu siguranță va visa acea bară la noapte. Un jucător cu bagajul său tehnic din acea poziție poate și trebuie să facă ceva mai mult

Spre deosebire de acum câteva săptămâni, când putea face totul, acum pare să fi intrat într-o ușoară fază de declin fiziologic. Schimbat în minutul 85 cu Charpentier”, au scris cei de la Parma Live.

”Mihăilă, își pierde din incisivitate”

Cât despre Mihăilă, sursa menționată mai sus îl acuză că are momente în timpul meciului în care dispare din joc.

”Se mișcă mult între linii, iar startul său este foarte pozitiv. Pe măsură ce minutele trec, el dispare din ce în ce mai mult de pe radar și își pierde din incisivitate. Schimbat în minutul 59 cu Bonny”.

Parma rămâne în continuare lider de clasament în Serie B, cu 56 de puncte, iar Cremonese ocupă locul al doilea, cu 50 de puncte acumulate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed