Dennis Man face mutarea carierei! Tricolorul, vândut cu 25 de milioane de euro. Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Gigi Becali

Dennis Man face mutarea carierei! Tricolorul, vândut cu 25 de milioane de euro. Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a detonat bomba, în urmă cu puţin timp.

Dennis Man va fi vândut de Parma, la finalul acestuia sezon. Mai mult, s-a aflat şi suma pe care o vor încasa italienii.

Dennis Man face mutarea carierei!

Gigi Becali susţine că Dennis Man va pleca de la Parma pentru 25 de milioane de euro. Latifundiarul din Pipera a dat mai multe detalii de culise de la negocieri. Spune că FCSB va primi 700.000 de euro după transferul lui Man. Juventus, Milan sau Borussia Dortmund sunt numele mari aflate pe urmele lui Dennis Man.

„Dennis Man se vinde cu 25 de milioane de euro. Am auzit că îl vând cu 25 de milioane de euro. Aşa am auzit, dar nu ştiu dacă e adevărat. Iau şi eu 5% din cei 14 milioane de euro diferenţă”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Victor Becali a oferit alte amănunte despre tricolor. Impresarul a spus că acesta va fi sigur la EURO 2024. „(Poate Man să nu fie convocat la Euro?) N-are cum să nu fie convocat Man la EURO după evoluțiile care le-a avut. Man e singurul fotbalist al naționalei care va fi sigur la EURO.

A spus că el se simte foarte bine la Parma. Dacă face și un an de Serie A cu Parma lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel. El știe ce vrea, el știe pe ce drum merge, nu este neaparat gândul lui că ‘Domne, trebuie să plec la altă echipă!‘”, a declarat Victor Becali la sport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed