Denis Man și Valentin Mihăilă și-au aflat viitorul. Anunțul a fost făcut. Edi Iordănescu, direct vizat

Denis Man și Valentin Mihăilă și-au aflat viitorul. Anunțul a fost făcut. Edi Iordănescu, direct vizat.

Românii se pare că vor lupta în continuare cu Parma pentru promovarea în Seria A. Antrenorul echipei, Fabbio Peccia, a vorbit despre situația lor.

Denis Man și Valentin Mihăilă și-au aflat viitorul

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost lăudați de către antrenorul italian, Fabbio Peccia. Tehnicianul i-a numit pe elevii lui Edi Iordănescu, „extreme bune, valoroase”.

„Mă aștept la mai multă continuitate. Mie îmi place să am în lot cupluri de extreme, adaptate stilului nostru de joc. Jucători capabili să facă ambele faze ale jocului, jucători de calitate, dar și de cantitate. Este ca și cum ai avea două servicii.

Sunt două extreme bune, valoroase. Au avut probleme fizice și asta a fost un mare handicap, pentru că nu s-au putut antrena cu regularitate și nici să fie pe teren”, a spus Fabio Pecchia, citat de Gazetta di Parma.

Dennis Man, transfer la Fenerbahce

În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora Dennis Man ar fi aproape de o colaborare cu Fenerbahce. 6 milioane de euro cere Parma în schimbul lui Dennis Man.

Fenerbahce a făcut deja o ofertă pentru român, însă aceasta nu s-a finalizat din motive financiare. Italienii așteaptă o noi discuții cu echipa din Turcia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed