S-a decis soarta lui Olimpiu Moruţan! Anunţul serii venit din Turcia. Edi Iordănescu, direct vizat

S-a decis soarta lui Olimpiu Moruţan! Anunţul serii venit din Turcia. Edi Iordănescu, direct vizat de decizia oficialilor de la Galatasaray.

Olimpiu Moruțan este dorit de către alte două echipe din Turcia. Este vorba despre Konyaspor şi Pendikspor. Galatasaray s-a hotărât în ceea ce privește situația românului. Moruțan o să rămână în continuare la formația din Istanbul.

S-a decis soarta lui Olimpiu Moruţan!

Galatasaray vrea să îl dea cu împrumut, pe de altă parte, pe Alex Cicâldău. Asta doar cu condiția ca presupusul club doritor să acopere întregul salariu actual al românului.

Potrivit fotomac.com.tr, antrenorul Galatei, Okan Buruk, a insistat ca Olimpiu Moruţan să rămână la formaţia din Istanbul.

Galatasaray l-a cumpărat pe Moruțan de la FCSB în 2021, Gigi Becali încasând o suma de aproximativ 4.2 milioane de euro de pe urma jucătorului. Olimpiu Moruțan a fost, de asemenea, împrumutat la Pisa sezonul trecut, unde a fost coleg cu un alt internațional român, Marius Marin.

Au existat diverse discuții și în ceea ce privește revenirea lui Olimpiu Moruțan la FCSB, după întoarcerea la Galatasaray. Giovanni Becali susținea, cu puțin timp în urmă, ca situația lui Moruțan se va dezbate pe larg atunci când va începe perioada de transferuri, în iulie 2023. O posibilă revenire la FCSB a lui Moruțan se va face doar sub formă de împrumut.

„Moruțan aparține de Galata, clubul va decide ce va face cu el. E încă devreme, mercato se deschide abia în iulie, nu e grabă. Moruțan depinde numai de Galatasaray.

Și el, și Cicâldău se vor întoarce la club la pregătire. Dacă FCSB s-ar interesa de el, probabil ar fi vorba despre un împrumut”, a declarat Giovanni Becali.

Moruțan, dezamăgit după Elveția-România

După partida disputată dintre Elveţia – România, scor 2-2, Olimpiu Moruțan s-a arătat a fi dezamăgit de atitudinea oamenilor.

„Mă bucur că am scos un rezultat bun. Sperăm să o ținem tot așa și să nu pierdem niciun meci până la final. Sincer, când am intrat, îmi doream să facem un rezultat bun, dar nu mă așteptam nici eu. Mă bucur că am contribuit la goluri și am dat două pase de gol. Sper să o țin tot așa. Ce să vă explic la pase? Mă bucur că am reușit să dau două pase de gol. Sper să aveți pe viitor mai multă încredere în mine și să vă bucurați tot timpul când o să joc”, a declarat Olimpiu Moruţan.

Cele două schimbări făcute de Edi Iordănescu în repriza a doua, au schimbat soarta partidei. Valentin Mihăilă a înscris cele două goluri ale României, iar Olimpiu Moruţan a fost de fiecare dată pasatorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed