Decizie incredibilă a fiicei lui Ion Ţiriac! Toată lumea a rămas surprinsă. Ce a putut să facă fiica magnatului / Foto

Decizie incredibilă a fiicei lui Ion Ţiriac! Toată lumea a rămas surprinsă. S-a aflat ce a putut să facă fiica magnatului în urmă cu foarte puţin timp. Nimeni nu se aştepta la o asemenea hotărâre a tinerei.

Fata lui Ion Ţiriac pare că trece printr-o perioadă mai puţin plăcută. Ioana Natalia s-a săturat de declarațiile de dragoste primite în mediul online.

Decizie incredibilă a fiicei lui Ion Ţiriac!

Fata lui Ion Ţiriac și-a fermecat urmăritorii de pe contul de Instagram cu fotografiile postate. Acum, fiica magnatului s-a decis să pună stop. Ioana Țiriac pare că s-a săturat să vadă de fiecare dată comentariile în care diverși bărbați își declară dragostea în fața ei.

Astfel, fiica magnatului a oprit funcția de comentarii de pe profilul său de Instagram. La ultima fotografie postată, urmăritorii tinerei de 25 de ani nu îi mai pot scrie mesaje care să fie afișate public. Acum, fanii Ioanei pot doar să îi dea „like” sau să distribuie fotografia către alți utilizatori.

Recent, Ioana chiar și-a închis contul de Instagram. Pauza respectivă a durat însă numai câteva zile. Ioana Natalia continuă să facă senzaţie pe Instagram. Superba brunetă a adunat peste 1.500 de aprecieri la ultima fotografie postată. Românca a făcut un selfie pe canapea, iar în descrierea pozei a folosit un emoji sub formă de palmier.

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns la 27.500 de urmăritori pe contul de Instagram, unde a publicat peste 90 de fotografii.

Ţiriac senior este al doilea cel mai bogat român, conform presei de specialitate. Averea magnatului este una uriaşă. A fost plasat pe locul secund al celor mai bogaţi români anul trecut. Ţiriac are afaceri în sport, imobiliare, dar deţine şi o superbă colecţie de maşini. Maşinile sunt şi printre favoritele mezinei sale, în vârstă de 25 de ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed